Ontdekstation013

ontdekstation013-logo.jpg
Informatie
Adres:Burgemeester Brokxlaan 20
Gesloten
Over Ontdekstation013

Kom zelf ontdekken wat je allemaal in Ontdekstation013 in de Tilburgse Spoorzone kunt doen! Maak samen met je vriendjes of vriendinnetjes je eigen film, bouw met je eigen toffe kunst van scrap, of laat een lekkere tosti voor je maken. Kom jij ook snel naar Ontdekstation013? Ze staan te popelen om samen met jou leuke dingen te maken!

Ontdekstation013 is op woensdag, zaterdag en zondag geopend voor kinderen en hun ouders. Tijdens de vakanties hanteren ze aangepaste openingstijden. Deze kun je vinden op hun website. Ook organiseren ze regelmatig leuke samenwerkingen en tijdelijke activiteiten. Deze kun je vinden in hun agenda.

Schoolbezoek bij Ontdekstation013

In de ruime locatie van Ontdekstation013 aan de slag met workshops die je normaal niet zo snel met je klas kunt doen. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Kinderfeestjes

Ben je (bijna) jarig? Geef dan je feestje in Ontdekstation013! Je feestje begint met een feestelijk ontvangst, onbeperkt ranja en een tof cadeautje voor de jarige. Na een korte uitleg ga je vrij rondlopen en kun je aan de slag met verschillende activiteiten en workshops. Als het nodig is helpen de spelbegeleiders je verder. Kom jij je kinderfeestje vieren bij Ontdekstation013. Het aantal plaatsen is beperkt, dus het advies is om op tijd te reserveren.

Dit is er ook te doen in Ontdekstation013

In Ontdekstation013 kunnen ook studenten van allerlei disciplines werken aan hun projecten. Daarnaast is Vincents Tekenlokaal er te vinden.

Het is ook mogelijk voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een inspirerende locatie om aan te kloppen. Wat de locatie uniek maakt is de ruwe, industriële uitstraling met volledige horecahoek, beamer, geluidsset en wifi. Met vijf minuten lopen vanaf Station Tilburg en veel parkeergelegenheid in de buurt is Ontdekstation013 makkelijk te bereiken.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  13:00 - 17:00
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  11:00 - 17:00
 • Zondag :
  11:00 - 17:00