Oogwereld Bellottica

Oogwereld-Bellottica.jpg
Informatie
Adres:Tuinstraat 34
Geopend vanaf 09:30
Over Oogwereld Bellottica

Bell’ottica staat voor mooi zicht in het Italiaans. En dat is precies wat Oogwereld Bellottica uit Tilburg voor jou wil realiseren. Gebruikmakend van de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld daar waar je recht op hebt: De beste oogzorg en oogmode voor een prijs die bij je past. Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij hen ben je zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die jouw ogen verdienen.

Merken

Oogwereld Bellottica een grote collectie correctie monturen en zonnebrillen afgestemd op de laatste trends met topmerken als Bellinger, Calvin Klein, Carven, Dolce & Gabbana, Guess, Lafont, Lindberg, Lui Jo, Prada, Ray-Ban, Serengeti, Tom Ford en Victoria Beckham. Wil je energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Er is voor ieder wat wils. Laat je eens door hen adviseren welk montuur of zonnebril het beste bij je gezicht, uiterlijk en persoonlijkheid past, zodat je de wereld met een perfecte look tegemoet kunt treden.

Oogwereld Bellottica

Contactlenzen

Daglenzen, vormvaste lenzen, zachte lenzen, nachtlenzen, multifocale lenzen. Door de veelheid aan mogelijkheden zie je door de bomen al snel het bos niet meer. Er zijn contactlenzen in allerlei soorten, maten, uitvoeringen en prijzen. Welke lenzen voor jou het meest geschikt zijn, hangt af van de ogen zelf en van de persoonlijke omstandigheden, wensen en verwachtingen. Belangrijk is dat je voor je ogen altijd de beste lenzen kiest. Bij Oogwereld Bellottica werken hoogopgeleide en deskundige contactlensspecialisten die je hulp en advies bieden bij het maken van de juiste keuze.

Oogwereld Bellottica heet je graag welkom in de winkel voor een advies op maat.

Oogwereld Bellottica

Oogwereld Bellottica

 

 

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  09:30 - 18:00
 • Woensdag :
  09:30 - 18:00
 • Donderdag :
  09:30 - 21:00
 • Vrijdag :
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag :
  09:30 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten