Oogwereld Bellottica

oogwereld bellottica
Tuinstraat 34
5038DC  Tilburg
013-5441051

bellottica@oogwereld.nl

Oogwereld Bellottica

Bell’ottica staat voor mooi zicht in het Italiaans. En dat is precies wat Oogwereld Bellottica uit Tilburg voor jou wil realiseren.

Gebruikmakend van de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld daar waar je recht op hebt: De beste oogzorg en oogmode voor een prijs die bij je past.

Merken

De merken uit hun collectie zoals Chanel, Dolce & Gabbana, Etnia, Kosby en Son, Lindberg, Liu Jo, Monkey Glasses, Ray-Ban, Tom Ford en Vinyl Factory hebben ze niet zomaar gekozen. Wat veel van hun labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die ze hebben voor hun ambacht.

Contactlenzen

Oogwereld Bellottica is al vele jaren de specialist in contactlenzen. Tegenwoordig is er veel meer keus dan vroeger qua lenzen. Waar je vroeger alleen kon kiezen tussen harde en zachte lenzen, kunt je anno 2015 kiezen uit tientallen soorten. Naast de dag-, week- en maandlenzen zijn er bijvoorbeeld ook multifocale- of nachtlenzen.

Er zijn contactlenzen in allerlei soorten, maten, uitvoeringen en prijzen. Welke lenzen voor jou het meest geschikt zijn, hangt af van de ogen zelf en van de persoonlijke omstandigheden, wensen en verwachtingen.

Ze heten je graag welkom in de winkel voor een advies op maat.

Locatie