5x gave marketing & communicatie vacatures in Tilburg

communicatie vacatures

Op zoek naar een leuke baan of stageplek binnen het marketing en communicatie veld? Wij helpen je verder! In Tilburg zijn namelijk genoeg toffe functies te vinden en vandaag lichten wij er vijf voor je uit. 

Zit jouw ideale baan er niet bij? Neem dan eens een kijkje in onze vacaturebank. Hier vind je meer dan 180 vacatures in alle werkvelden in (regio) Tilburg. Voor ieders wat wils dus.

#1 Kinderkledinggroep zoekt (junior) marketing en communicatie medewerker

Weet jij van aanpakken en heeft Photoshop geen geheimen voor jou? Dan heeft Kinderkledinggroep de perfecte baan voor jou! Zij zijn namelijk op zoek naar een fulltime marketing en communicatie medewerker voor onder andere het designen van de nieuwsbrieven, creëren van content en schrijven van SEO teksten. Benieuwd geworden? Check hier de vacature!

#2 JohnBeerens.com zoekt productmarketeer

Hoe leuk is het wel niet om te kunnen werken voor een van de succesvolste beauty webshops van Nederland? Bij JohnBeerens.com zijn ze hard op zoek naar een productmarketeer! Binnen deze functie werk je aan het uitbouwen en optimaliseren van de website, denk je mee met de marketingstrategie en ontwikkel je content. Lees hier meer.

#3 Yourunderwearstore zoekt content- en social media medewerker

Op zoek naar een zelfstandige, afwisselende en veelzijdige baan binnen een dynamisch bedrijf? Yourunderwearstore, een webwinkel in herenondermode, is op zoek naar een medewerker content en social media. Binnen deze functie houd je jezelf onder andere bezig met nieuwsbrieven, social media, Photoshop, SEO teksten en meer.  Lees hier alles over de vacature!

#4 Tilburg.com zoekt stagiair(e) redactie & community management

Je leest het goed: wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) die onze redactie wil komen versterken! Hou je van schrijven? Ben je creatief? En kick je op hoge bezoekersaantallen, views en kliks? Bekijk dan zéker even de vacature.

#5 Kunstpodium T zoekt stagiair(e) communicatie & social media

Nog een toffe stageplek! Kunstpodium T, platform voor talentontwikkeling in de beeldende kunsten, is op zoek naar een stagiair(e) op het gebied van communicatie en social media. Als stagiair bedenk je content voor Facebook en Instagram, denk je mee over de communicatiestrategie, neem je interviews af en schrijf je website teksten. Bekijk hier de functie!

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: