Nieuws

bestelrestaurants
Let op! Dit artikel is al 366 dagen oud en wellicht niet meer relevant

6x tips om de gerechten uit je favoriete vakantielanden thuis te laten bezorgen!

Lekker op de bank hangen, je favoriete serie op en helemaal niks doen. Dan is het heerlijk om eten thuis te laten bezorgen. Maar bij welke Tilburgse zaken die thuis bezorgen moet je zeker eens iets bestellen? Wij geven je een aantal tips. 

Maar voordat we die tips geven, zijn we benieuwd hoe jullie graag eten bestellen. Er zijn in Tilburg namelijk verschillende bezorgservices die de lekkerste maaltijden bij jou thuisbezorgen. Maar wat geniet jullie voorkeur? Wist je bijvoorbeeld dat je de lokale ondernemers het beste helpt door direct bij het bezorgrestaurant te bestellen door bijvoorbeeld te bellen of te bestellen via de website van de ondernemer? Dan hoeven ze namelijk een stuk minder fee af te dragen. Wel zo fijn in deze zware economische tijden voor lokale ondernemers.

Hoe bestel jij het liefst maaltijden om thuis te laten bezorgen?

Loading ... Loading ...

Goede bestelrestaurants om thuis te laten bezorgen

Omdat het vakantie is en veel Tilburgers dit jaar niet naar het buitenland op vakantie gaan, lichten we nu een aantal bezorgrestaurants uit die ervoor zorgen dat jij helemaal in je vakantiestemming komt. Daar gaan we.

#1: ByTammy

Ken jij ByTammy al? Je kunt hier heerlijke Molukse lekkernijen bestellen. Van hele schotels tot losse gerechten: zeker de moeite waard om eens te testen. Goed om te weten: ze hebben vele mogelijkheden voor zowel de liefhebber van pittig eten als mensen die totaal niet van spicy maaltijden houden.

#2: Popi Pizza

Voor heerlijke Italiaanse pizza’s uit de steenoven kun je bij Popi Pizza terecht. Ze werken met verse producten en bij iedere hap waan je jezelf eventjes in Italië.

#3: De Griek

Bij De Griek aan de Broekhovenseweg kun je heerlijke authentieke Griekse gerechten bestellen om thuis te laten bezorgen. Van pita gyros tot uitgebreide schotels tot lekkere mèzes.

#4: Masal

Turkije is natuurlijk een fantastisch land. En de Turkse keuken heeft veel meer te bieden dan döner. Wil jij authentieke Turkse gerechten proeven? Dan moet je zeker eens bij Masal bestellen. Tip: als je gaat afhalen krijg je 10% korting.

#5: Gio’s Surinaams Eethuis

Het bezorgrestaurant met heerlijke Surinaamse maaltijden is eerder al verkozen tot beste bezorgrestaurant van Tilburg. De gerechten worden allemaal met veel liefde gemaakt en zo snel mogelijk bij jou bezorgd.

#6: Saté Kid

Een vakantie richting Indonesië zit er waarschijnlijk deze zomer niet in. Gelukkig kun je de heerlijke saté en Indonesische gerechten van Saté Kid bij jou thuis laten bezorgen.

Meer bezorgtips

Natuurlijk zijn er in Tilburg veel meer fantastische zaken die thuisbezorgen. We hebben er in dit artikel slechts een aantal uitgelicht. Maar we zijn wel benieuwd: zouden jullie het leuk vinden als wij vaker tips over leuke Tilburgse bezorgrestaurants via onze kanalen delen?

Willen jullie vaker tips over Tilburgse bezorgrestaurants via Tilburg.com?

Loading ... Loading ...

Vakantie vieren in Tilburg

Wedden dat er nog genoeg plekjes in Tilburg zijn die jij nog níet kent? Plekjes waar je kunt picknicken, zwemmen, varen, eten, sporten, drinken, wandelen, skeeleren en nog veel meer. We hebben de beste tips voor je verzameld om vakantie te vieren in eigen stad.