AED Tilburg, Carnavalsstichting Tilburg & De Hasseltse Kapel grote winnaars Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport TILBURG

Afgelopen maand kon er volop gestemd worden op de clubs en verenigingen die meededen aan Rabo Club Support. Rabobank Tilburg en omstreken stelde €200.000 beschikbaar voor het samenbrengen van mensen, het opbouwen van een sociaal netwerk en het verder helpen van elkaar. Want dat is de échte winst van clubs, stichtingen en verenigingen.

Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag

In de maand september schreven 374 stichtingen en verenigingen uit Dongen, Goirle, Rijen en Tilburg zich in voor deze mooie campagne. In oktober brachten 5341 leden hun stem uit op de stichting of vereniging van hun keuze. Hoe meer stemmen een stichting of vereniging kreeg, hoe groter het uit te reiken bedrag. Op deze manier hebben leden van Rabobank Tilburg en omstreken inspraak op de verdeling van de winst van de bank.

De top 3 met meeste stemmen (en daardoor het grootste bedrag) voor Rabo ClubSupport Tilburg is geworden: AED Tilburg, Carnavalsstichting Tilburg en De Hasseltse kapel.

 

Carnavalsstichting Tilburg deed mee aan Rabo ClubSupport. De leden van Rabobank Tilburg en omstreken dragen de stichting een warm hart toe. Ze werden tweede, met maar liefst 449 stemmen. Daarmee verdienden ze € 3.361,28. Stijn de Wolf, penningmeester van de carnavalsstichting, nam in stijl de cheque in ontvangst van Cindy Hamond van Rabobank.

Rabo ClubFeest

Met Rabo ClubSupport wil Rabobank clubs helpen om hun doelen te bereiken. Op maandag 2 november kregen alle deelnemende stichtingen en verenigingen hun cheque uitgereikt tijdens het Rabo ClubFeest! Een digitaal festijn.