Agenda café Philip Carnaval 2012 – Alle hens aan dek!

7 t/m 21 februari is het tijd voor Carnaval. Dit jaar is het thema: Alle hens aan dek en zullen alle verdiepingen van Café Philip in deze sferen aangekleed zijn!

Vrijdag 17 februari: Kielhoale & Kroegendwèèltocht!
Vrijdag begint het carnaval meteen goed bij Café Philip! Vanaf 18.00u zal Philip vijf dagen lang in het teken staan van feest, feest en nog eens feest! Vrijdag begint het alvast met de Kroegendwèèltocht!
Zorg dat je van te voren je dwèèlkous in bezit hebt en ga alle gezellige kroegenlangs in Kruikenstad. Of, blijf gewoon feesten in Café Philip waar we eens goed zullen laten zien hoe carnaval 2012 gevierd gaat worden de komende dagen!

Zaterdag 18 februari: Haandewasse.
Zaterdag is alweer de tweede dag van Carnaval en gaan we gewoon verder waar we vrijdag gebleven zijn!
Nadat het Carnaval in Tilburg officieel is geopend is het tijd om de Haande te wassen op de Korte Heuvel. Met overal muziek, hapjes en drankjes is het één groot feest in de gezelligste straat van Tilburg.
’s Avonds Gaan we gewoon verder en worden we muzikaal ondersteund door DJ Dennis en Thomas!

Zondag 19 februari: D’n Opstoet met aansluiten t Kouwe Voete Fist
Nadat d’n Opstoet op zondag langs Café Philip zal gaan, kun je jezelf bij ons op komen warmen op ’t Kouwe Voete Fist!
Met een hapje en een drankje ben je zo weer op temperatuur om een avond lang verder te Carnavallen met DJ Nikolai en Thomas!

Maandag 20 februari:  Kaaibandenfist
Zoals elk jaar, zal ook deze maandagmiddag weer het Kaaibandenfist plaats vinden! De hele (Korte) Heuvel zal gevuld zijn met gezellige dweilorkesten welke zullen zorgen voor de enige, echte carnavals sfeer!
Daarnaast zal het ook in Café Philip gewoon feest zijn, het is tenslotte carnaval! Daarnaast is het van 17.30u tot 22.00u Schrobbelèr-bal, oftewel 2 Schrobbelèr voor de prijs van 1!
En om 22:00 uur staat er een spetterend optreden klaar van Rogier & Co, bekend van o.a. ‘Schatje, mag ik je foto’. Zorg dat je erbij bent!

Dinsdag 21 februari: Dreumesbende in Café Philip!
Ook aan de kinderen wordt tijdens carnaval gedacht, met op maandag middag speciaal voor hun een programma! Met springkussen, popcorn, suikerspin en andere diverse spellen is er meer dan genoeg te doen. Daarnaast kunnen de vaders en moeders ondertussen genieten van een heerlijk biertje!
’s Avonds maken we er nog één keer een groot feest van met DJ Dennis!

  Carnaval in Tilburg Kruikenstad!
het officiële programma
de lekkerste carnavalsmenu's
het carnavalsplein

De kwèèkers :
alle carnavalskwèèkers
stuur jouw kwèèker in
word fan van de kweekerpage