Nieuws

arp frique
Let op! Dit artikel is al 1105 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Arp Frique & Family vervangt Konono Nº1 & Aero Manyelo op Festival Mundial 2018

De act Konono Nº1 & Aero Manyelo komt helaas niet naar Festival Mundial 2018. Arp Frique & Family zal in plaats van Konono Nº1 en Aero Manyelo op de zondag van Festival Mundial op het podium staan.

Konono Nº1 en Aero Manyelo

Konono Nº1 & Aero Manyelo komt uit Congo en krijgt geen visum voor hun reis naar Nederland. Een diplomatieke ruzie tussen België en Congo is de reden van het visumprobleem. Alle visa voor Congolezen die naar Schengen-landen willen reizen worden in Kinshasa behandeld door het zogenaamde Maison Schengen. Dat wordt beheerd door de Belgische ambassade. België heeft in februari kritiek geleverd op president Kabila van Congo en hij heeft daarom Maison Schengen gesloten.

Arp Frique

Arp Frique is het exotische en funky alter-ego van Niels Nieuborg. Live-disco vibes in NYC stijl worden gecombineerd met zowel Caraïbische als Kaapverdische sounds. Met live-instrumenten en een originele manier van componeren, weet Arp Frique altijd een vintage een authentieke feel over te brengen. Stil staan is geen optie!

Ze zijn op de zondag van Festival Mundial 2018 te zien! Check het programma en de timetable via www.festivalmundial.nl/programma.

Reageer op dit bericht