logo

Benefiet kerstconcert voor Ronald McDonald Huis Tilburg

Op vrijdag 11 december bundelen maar liefst 11 regionale artiesten hun krachten ten bate van Ronald McDonald Huis Tilburg.  Het wordt een benefietconcert waar elke artiest een kerstlied ten gehore zal brengen. Natuurlijk zal ambassadeur van het Ronald McDonald Huis, Grad Damen, van de partij zijn met een speciaal gastoptreden. Ook worden gastoptredens verzorgd door Willem Barth en Django Wagner. Daarnaast zullen optreden: Manfred Jongenelis, Frank Smeekens, Rob Grijsbach, Patrick Dano, Gerbrand, Lorenzo, Stefan, Roy.

De entreegelden en de opbrengst van de kerstsingle die speciaal voor deze gelegenheid wordt uitgebracht, zullen ten goede komen aan Ronald McDonald Huis Tilburg.

Locatie:                       Partycentrum Bet Kolen, Broekhovenseweg 111, Tilburg
Zaal open:                   19.00 uur
Entree:                        € 7,-
Aanvang optredens:   20.30 uur

Ronald McDonald Huis Tilburg biedt een warm thuis aan ouders, broertjes en zusjes van kinderen die worden behandeld in het nabijgelegen St. Elisabeth Ziekenhuis of Revalidatie Centrum Leypark. Het Huis heeft zeven gastenkamers en vele gemeenschappelijke ruimten, zoals een goed ingerichte eetkamer, een keuken, twee woonkamers, een speelhoek voor de kinderen, een was- en droogruimte en een gezellige tuin. Het Huis maakt het mogelijk dat gezinnen in een moeilijke tijd dicht bij elkaar kunnen blijven.