Benefietavond in Tilburg voor getroffen eiland Sint Maarten

benefietavond

Op woensdagavond 20 september 2017 organiseert netwerkorganisatie Crovv Networking een speciale benefietavond voor Sint Maarten. Deze avond staat in het teken van geld inzamelen voor het zwaar getroffen bovenwindse eiland.

Foto: @ogeesxm

De entreeprijs bedraagt € 12,50; je ontvangt twee consumptiemunten en € 7,50 wordt beschikbaar gesteld aan het speciale fonds voor Sint Maarten. Ook van elke verkochte consumptiemunt gaat € 0,25 naar het fonds. Tevens vindt er een ‘goederen- en dienstenveiling’ plaats en de volledige opbrengst hiervan wordt tevens beschikbaar gesteld aan het fonds. De benefiet- en netwerkavond wordt georganiseerd bij Villa de Vier Jaargetijden, Noordstraat 36 in Tilburg van 18:00 uur tot 22:00 uur en iedereen is welkom; ondernemers en particulieren. Meer informatie en aanmelden kan via de website.

Waarom deze benefietavond?

Ton van de Ven Founder & CEO van Crovv heeft in 2007 een aantal maanden op het mooie Sint Maarten gewoond. Hij heeft hier vrienden en een netwerk en na het zien van de ravage, die veroorzaakt is door orkaan Irma, wil hij met Crovv en het grote netwerk een bijdrage leveren om de mensen op Sint Maarten te helpen. Alle hulp is welkom om ervoor te zorgen dat de mensen zo snel mogelijk hun leven weer kunnen oppakken en het eiland weer hersteld wordt.

Hoe weet je dat het geld ook op de juiste plaats terecht komt? Kenny Patterson en zijn vrouw Wai Hing, goede vrienden van Ton van de Ven, wonen op het eiland en zullen ervoor zorgen dat het geld goed besteed wordt en bij de juiste partijen terecht komt. In de komende maanden zullen zij, en de organisatie van deze avond, regelmatig verslag doen van de ontwikkelingen en weder opbouw via onder andere social media.

Netwerken

Tevens is er tijdens deze avond de mogelijkheid om te netwerken; kennis delen en elkaar helpen is immers ook het motto van Crovv Networking. Het volledige bedrijfsleven, klein of groot, is van harte welkom op deze avond. De organisatie hoopt op deze manier de mensen die op Sint Maarten het hardst zijn getroffen te kunnen helpen.

Bedrijven en organisaties die nu al dit evenement een warm hart toedragen zijn:

  • Q-Promotions, De Voltage, Vocarius Advocaten
  • Bonheur Horeca Groep, Visit Media & Meludo Academy, Red Sun Media, Interpayment
  • Netwerk Brabant, BitterBallenBorrel, BNI Brabant, Crovv Music, Walnut Loyalty,
  • Prise déau Golf & Golf BNB, Club73 / Frank de Bot, Hart voor jouw zaak, Gigi Bowmer,
  • Q-Studio, Care for Ever, Bureau voor Beeldvoming, Edministratie, Topdirection
  • Healthier Lifestyle Forever, Bosma Nederland

Wilt je met jouw bedrijf ook een bijdrage aan deze avond leveren? Dat kan en is zeer welkom! Op de website vind je een link om kaarten te bestellen voor deze avond. Ook kun je hier de goederen- en dienstenveiling bijdrage melden.