Bevrijdingsconcert keert terug aan de Piushaven tijdens Bevrijdingsdag

Op vrijdag 5 mei staat het Bevrijdingsconcert op het programma aan de Piushaven. Tussen 21:00 – 23:00 uur geniet je op de kade van moderne muziek in een klassiek jasje. Oftewel: nummers van nu worden door een orkest gespeeld. Het podium komt naast RAK te staan en richt zich op de kade voor Eethuis Twintig, Jaxx Marina en Burgemeester Jansen. Je kunt gratis naar het concert komen kijken. 

Tijdens Bevrijdingsdag vieren we uiteraard onze vrijheid. Iets wat – helaas – nog steeds niet voor iedereen vanzelfsprekend is. In Tilburg is het Bevrijdingsconcert al jarenlang een vast onderdeel van Bevrijdingsdag. Na een uitstapje naar Schouwburg Concertzaal Tilburg, keert het concert nu weer terug naar de prachtige haven die dit jaar haar honderdjarig jubileum viert. Het Bevrijdingsconcert is onderdeel van alle festiviteiten die dit jaar aan de haven georganiseerd worden.

Je doet er wel slim aan om een plekje te reserveren op één van de terrassen van de aangrenzende horecagelegenheden. Zo weet je zeker dat je een mooie plek heeft. Sommige horecazaken hebben die avond ook speciale arrangementen. Eethuis Twintig bijvoorbeeld. Voor €99,50 per persoon geniet je van een driegangenmenu, onbeperkt drankjes voor, tijdens en na het concert en tijdens het concert zelf krijg je ook nog wat lekkere hapjes. Oftewel: een volledige avond uit. Reserveren kan via de website. Zet er dan wel even bij dat je van het Bevrijdingsconcert-arrangement gebruik wilt maken.

Nog een tip: huur een bootje en ga lekker het water op om vanuit daar van het concert te genieten. Dan geniet je hoe dan ook van een magische sfeer.

Meer informatie

Het Bevrijdingsconcert staat tussen 21:00 – 23:00 uur op het programma. Tussendoor is er een pauze van een kwartiertje. De entree is helemaal gratis.