Bibliotheek LocHal organiseert serie schrijfworkshops voor jongeren

Schrijfworkshop

Heb jij wel eens tegen jezelf gezegd: ik wou dat ik kon schrijven? Of heb jij al jaren een idee voor een boek in je hoofd, maar lukt het maar niet om het op papier te krijgen? Of kun je wel wat extra motivatie gebruiken? Meld je dan aan voor de schrijfworkshops die de Bibliotheek LocHal samen met Cindy Paul en Renée Zonneveld organiseert voor ‘schrijfliefhebbers’ van 16 tot 25 jaar.

In een serie van 4 bijeenkomsten krijg jij meerdere handvatten om jouw ideeën op papier te krijgen. Je leert over het begin van een verhaal, over valkuilen en hoe je daarmee om moet gaan én hoe je het schrijven volhoudt. Kortom: het doel van deze workshop? Dat jij gaat schrijven! Wat je kunt verwachten tijdens de workshops

Je krijgt voorbeelden uit boeken van verschillende genres, schrijfopdrachten mét feedback, uitleg over personages, conflict, opbouw van een verhaal, etc. Het eindresultaat: alle verhalen in een bundel plus een leuke illustratie die speciaal voor jou wordt gemaakt.

De workshops worden gegeven door schrijver Cindy Paul en illustrator Renée Zonneveld. Samen hebben samen zij inmiddels drie boeken in eigen beheer uitgegeven waaronder het boek For Ever.

Praktische info

De (gratis) schrijfworkshops zijn in de Bibliotheek LocHal op zaterdag 25 september, 9 en 30 oktober en 13 november van 11.00 tot 12.30 uur en worden georganiseerd voor schrijfliefhebbers van 16 tot 25 jaar. Info en aanmelden per email aan desireevanbeurden@bibliotheekmb.nl