Bibliotheek Tilburg Centrum organiseert schrijfwedstrijd

Bibliotheek Tilburg

De Bibliotheek Tilburg Centrum organiseert een schrijfwedstrijd voor kinderen van 8 tot 12 jaar rondom de voorstelling Polleke bij Theaters Tilburg. De deelnemers maken hiermee kans op een leuke prijs.

Kinderen kunnen een verhaal over vriendschap schrijven en daarmee kaartjes winnen voor een voorstelling bij Theaters Tilburg. Daarnaast wordt het winnende verhaal gepubliceerd!

Om inspiratie op te doen organiseert de Bibliotheek Tilburg Centrum op woensdag 6 mei een schrijfworkshop van kinderboekenschrijver Annemarie Bon. Zij helpt de kinderen bij het maken van een goed verhaal en vertelt alle geheimen van een schrijver. De schrijfworkshop start om 14.30 en duurt tot 16.30 uur. Deelname is gratis en opgeven kan via polleke@bibliotheekmb.nl.

Het verhaal over vriendschap kan vóór vrijdag 20 mei gestuurd worden naar polleke@bibliotheekmb.nl onder vermelding van naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Een vakkundige jury beoordeelt de verhalen. De prijsuitreiking is op 30 mei bij Factorium op de dag van ‘De kleine artiest’. Kijk op www.bibliotheekmb.nl voor meer informatie.