Club Epic viert tweejarig bestaan met nieuwe programmering

In twee jaar tijd is Club Epic al een gevestigde naam in het uitgaansleven van Tilburg. Door het uitgebreide aanbod met veel variatie en bekende artiesten trekt deze discotheek elk weekend vele honderden bezoekers. Deze uitgaanslocatie is in korte tijd al niet meer weg te denken in het centrum van de Tilburgse stad.

Club Epic wilt deze groeilijn doortrekken en het uitgaanspubliek op hun wenken blijven bedienen. Daarom vernieuwt Club Epic eens in de zoveel tijd haar programmering. Deze ziet er vanaf de maand oktober als volgt uit:

Vrijdag

Elke 2e en 4e vrijdag – Epic Hard
Voor de beste artiesten in de hardstyle en hardcore moet je bij Epic Hard wezen! Namen als Wildstylez, Warface en Partyraiser hebben de tent al eerder op zijn kop gezet. En binnenkort nemen onder andere E-Force en Miss K8 plaats achter de draaitafels van Club Epic. Als echte liefhebber van de harder styles moet je hier bij zijn! Daarnaast is de vernieuwde tweede area geopend waar lokale talenten de zaal zullen entertainen met freestyle-muziek.

Elke 1e en 3e vrijdag – R&B en Urban
Begin je weekend goed op de zwoelste beats! Deze vrijdagen staan volledig in het teken van R&B- en Urban-muziek en worden verzorgd door externe partijen zoals Intense – Latin Riddem – Noquestion en Sweet . Ook hier hebben de bekendste artiesten als Jayh Jawson en Gio opgetreden. Voor R&B en meer moet je dus bij Club Epic wezen!

Zaterdag

Epic Saturday – Gratis Entree!
Op de zaterdag kan je de beste muziek van het moment verwachten. Alles wat nu in de in de hitlijsten staat, knalt bij Club Epic door de speakers. Naast dat er maar liefst vier residentdj’s komen draaien, hebben we ook een aantal extra’s in petto. Wie kent bijvoorbeeld Lil’ Kleine met zijn monsterhit ‘Drank & Drugs’ nou niet? Naast deze ster zijn er altijd vele extra’s aanwezig, zoals danserssen, candy girls en nog veel meer. Je komt het allemaal tegen bij Epic Saturday, en je betaalt hier zelfs helemaal geen entree voor!

Zondag

Soms heb je van die maandagen dat je geen verplichtingen hebt. Denk aan Pasen, Kerst en dat soort dagen. Een goed excuus dus om nog een avondje op stap te gaan! Na de succesvolle R&B Sunday-avonden trekken we lijn nu door met Pure Urban on Sunday. Sluit je weekend met een knaller af bij Club Epic.

Check voor het complete programma onze Facebook-pagina: www.facebook.com/ epictilburg

Wanneer kom jij een drankje bij ons doen?

Na het halen van de consumptiemunten kun je bij Club Epic eindeloos veel bestellen. Zo zijn bier, fris, wijn en shots slechts één munt. Voor twee munten kun je een mixdrankje of Corona krijgen. Het is zelfs mogelijk om heerlijke cocktails (bijvoorbeeld een mojito) te drinken voor drie munten. Deze en vele andere specials staan aangeven op de schermen in de club.

Feesten en partijen

Wil jij een feestje geven of vind jij dat jouw school een feestje bij ons moet komen vieren? Met een capaciteit van duizend man is er bij Club Epic genoeg ruimte voor een goede party! Wij rekenen geen kosten voor de verhuur van de zaal of ruimte, oftewel helemaal gratis. Neem voor meer informatie contact op met info@epictilburg.nl