Cultureel Café Carré presenteert pamflet

Het Respect moet terug in de Raad!

Op zondag 25 oktober presenteert Cultureel Café Carré een pamflet voor een nieuwe politieke ethiek in de Tilburgse gemeenteraad. In het pamflet worden de volksvertegenwoordigers opgeroepen de verziekte sfeer binnen de politiek te verbeteren.

Het pamflet richt zich tegen het huidige politieke klimaat in Tilburg, waarin verdachtmakingen, onwaarheden, het op de man spelen en onfatsoenlijk gedrag aan de orde van de dag zijn. Het belang van de stad lijkt ondergeschikt aan eigenbelang. Iedereen die deze situatie beu is, wordt opgeroepen het pamflet te ondersteunen.

Cultuur: Verder biedt Café Carré, zoals elke maand, weer veel cultuur van eigen bodem. Zjef Naaijkens vertelt over de legendarische Veulpoepers, waarover hij een boek heeft geschreven. Voormalig straatmuzikant en bayan speler Oleg Fateev, afkomstig uit Moldavië, vertelt over zijn stormachtige carrière en laat ons genieten van zijn muzikale kwaliteiten. Jasper Mikkers ontvangt student Bart Smout, die net zijn literaire debuut heeft gemaakt. En wat Peter Faber daar muzikaal aan toevoegt, is nog een verrassing. De presentatie is zoals altijd in handen van journalist Toine van Corven en dichter/cabaretier Frank van Pamelen.

Locatie: Café Carré, Theater Zaal 16
Datum:  Zondag 25 oktober,
Aanvang: 12.00 – 14.00 uur
Entree:  gratis, broodjes bijna
Info: www.zaal16.nl