Cultureel Festival Autosalon

Op 20, 21 en 22 november organiseren de Tilburg CowBoys festival AutoSalon, in Tilburg AutoSalon is een cultureel festival van drie dagen waarin de haat – liefde verhouding tussen mens en auto belicht wordt. De hoofdlocatie van het evenement is de parkeergarage van het Pieter Vreedeplein, waar een kunsttentoonstelling te bezichtigen is. Daarnaast zijn er het gehele weekend activiteiten op meerdere locaties in Tilburg; poppodium 013, bioscoop Must See en Café Karel. 
 
Bij deze willen de Tilburg CowBoys u van harte uitnodigen voor de opening van AutoSalon
 
Op vrijdag 20 november speelt de opening zich af op de rotonde van het Stappegoor zwembad. Op deze rotonde wordt een op carrousel ware grootte nagebootst. Dit naar een idee van de Rotterdamse kunstenaar Helmut Smits. Tussen 16.00 en 17.00 uur rijden typische carroussel voertuigen rondjes op de Stappegoor-rotonde. U bent met familie en vrienden van harte uitgenodigd om een rondje met de carroussel mee te rijden in een echte brandweerauto, kever, oldtimer of in de zijspan van een motor!
 
Graag ontvangen de Tilburg CowBoys u op de de parkeerplaats bij het Stappegoorzwembad, om 16.00 uur.
 
Na de opening van AutoSalon bij de Stappegoor rotonde, zal de kunsttentoonstelling in de Pieter Vreedeplein Parkeergarage zijn deuren openen om 17.00 uur. 
Hier bent u uiteraard ook van harte voor uitgenodigd.