Dancetour Tilburg groot feest! (Bekijk de foto’s)

Deze derde editie van Dancetour Tilburg vond dit jaar niet plaats op het Koningsplein, maar het Leijpark stond decor voor dit gratis toegankelijk evenement. Ook hier kwamen er weer duizenden bezoekers naar Dancetour. Van 13.00 uur tot 22.00 uur draaiden de DJ’s Sunnery James & Ryan Marciano, Dada Life, Laidback Luke, R3hab, Johnstar en Mick ’n Steve.. Over de gehele dag kwamen er zo een 10.000 mensen een bezoek brengen aan Dancetour Tilburg.

> Bekijk hier de foto's van Dancetour 2010

Aftermovie Dancetour Tilburg 2010

Dancetour
Dancetour Tilburg was ook dit jaar weer een groot feest. De gehele dag was het droog en zelfs de zon liet zich regelmatig zien. Duizenden bezoekers kwamen naar het Leijpark om er een groot feest van te maken. Dancetour Tilburg werd om 13.00 geopend door Johnstar. Daarna was het om haf drie de beurt aan de Dancetour DJ Knock Out winnaars, het dou, Mick ‘n Steve, Zij wonnen de finale van de Dancetour DJ Knock Out op 11 juni in Café de Studio. Vanaf drie uur stond R3hab achter de draaitafels, om anderhalf uur lang zijn set ten gehore te brengen. Om half vijf nam Laidback Luke de draaitafels over, tot half zeven waren de draaitafels van hem. Om half zeven was het de beurt aan Dada Life. Zij vlogen speciaal vanuit Zweden over om hun set ten gehore te brengen. Na Dada Life was het de beurt aan het duo Sunnery James & Ryan Marciano met hun afsluitende set, zorgden zij voor een groot feest in het Leijpark.

Dancetour projects
“Bringing people together”, dat is waar het allemaal om draait bij Stichting Dancetour. In de aanloop naar het dance evenement werden dan ook verschillende participatieprojecten georganiseerd, zoals een DJ contest voor lokaal DJ talent. Het gratis toegankelijke dance evenement Dancetour en alle participatieprojecten staan allemaal in het teken van het  samenbrengen van mensen. Lokale jongeren worden op deze manier actief bij het evenement betrokken. 
Meer informatie over participatieprojecten en Dancetour is te vinden op www.dancetour.nl.