LocHal vanavond decor in tour-talkshow De Avondetappe

de avondetappe

De dagelijkse talkshow van de NOS over de Tour de France – De Avondetappe – wordt vanavond uitgezonden vanuit de Tilburgse LocHal. De talkshow toert vanwege corona dit jaar niet door Frankrijk, maar door Nederland om publiek bij te praten over de Franse wielerronde. En na een bezoek aan Den Bosch afgelopen woensdag, is vrijdagavond Tilburg aan de beurt.

Vanwege de uitzending sluit de LocHal iets eerder, namelijk om 20:00 uur al. De ingang aan de stationskant gaat al om 14:00 uur dicht vanwege de opbouw van de opnamelocatie. Helaas is het vanwege de maatregelen rondom corona niet mogelijk om als publiek aanwezig te zijn bij de uitzending. Welke drie gasten er aan de tafel van presentatrice Dione de Graaff aanschuiven, wordt in de loop van de dag bekendgemaakt.

Tilburgse voetsporen in De Avondetappe

Dit jaar wordt de talkshow dus niet vanuit Frankrijk uitgezonden, maar worden de voetstappen van de Tour in Nederland opgezocht. Ben je benieuwd naar de link met Tilburg? Check dan van 21:30 tot 22:20 uur de live-uitzending vanuit Tilburg, te zien op NPO 1.