De Baby Spa komt naar Tilburg met massages, floaten en vriendjes dates

Baby Spa

Je hebt het vast wel eens (online) voorbij zien komen: foto’s en filmpjes van een baby in een jacuzzi met een drijfband om zijn of haar nekje. Schattig toch? Nou, binnenkort kun je jouw baby ook in Tilburg gaan trakteren op een lekker dagje spa! De Baby Spa, een zaak die begin 2019 haar deuren opende in Rotterdam, komt namelijk ook naar Tilburg! 

De zaak opent op 12 november en de locatie is inmiddels bekend: Heuvelring 216. Hier wordt momenteel hard geklust om de locatie helemaal om te toveren tot babyparadijs.

Wat kun je doen bij De Baby Spa?

Bij De Baby Spa kun je terecht voor een baby float en een ontspannende Shantala baby massage. Je kunt alleen met je baby een afspraak maken, maar ook een vriendjesdate boeken (met twee baby’s).

Tijdens het floaten dobbert je kleintje, met een speciale drijfband om, in het warme water van een baby-jacuzzi. Het floaten bevordert zowel de emotionele als de lichamelijke ontwikkeling van de baby. Voor alle voordelen, bekijk even deze pagina.

De Shantala babymassage is een vorm van totale lichaamsmassage voor baby’s die in India, waar deze vorm vandaan komt, onderdeel is van de dagelijkse verzorging. De belangrijkste uitgangspunten voor de Shantala massage zijn liefde en ontspanning. Onder begeleiding van een professionele masseuse ga jij zelf je kleintje masseren. Je krijgt hierbij ook verschillende tips die je thuis kunt gebruiken. Ook de baby massage heeft veel voordelen. Benieuwd welke? Bekijk ze hier.

Tweede locatie

Tilburg is dus de tweede locatie voor De Baby Spa. In mei 2019 opende eigenaresse en voormalig kraamverzorgster Diana Sewambar de eerste locatie in Rotterdam Zuid. Dit is momenteel ook de grootste baby spa van heel Nederland. De eerste paar maanden bleek onmiddellijk een succes, waardoor het bedrijf druk bezig is met uitbreiding naar andere locaties in het land. Waaronder dus Tilburg!

Wil je de ontwikkelingen van de spa op de voet blijven volgen? Of wil je alvast een afspraak boeken in Tilburg? Neem dan eens een kijkje op de website of Facebookpagina.