Carnaval door de ogen van de ‘Syrische carnavaller’ Ammar

Misschien kun je je nog herinneren dat twee jaar geleden een portret verscheen van de Syrische Ammar die kennismaakte met het Tilburgse carnaval. Dit jaar is Ammar zelf met zijn camera op pad gegaan tijdens carnaval in Kruikenstad. Hier zijn ‘korte boodschap voor de lieve Nederlanders’.

Foto: screenshot van Ammar Carnaval Tilburg 2018

Ammar spreekt in zijn video zijn liefde voor Nederland en haar inwoners uit, terwijl je hem verkleed als kakkerlak flink ziet carnavallen. Hij vertelt dat hij in Nederland een ‘nieuwe familie’ heeft gevonden en dat hij iedere dag positieve mensen ontmoet, al vergeet hij ook niet zijn familie in Syrië die nog altijd niet veilig is. Benieuwd naar de positieve en liefdevolle boodschap van Ammar? Bekijk hier dan zijn video:

De Syrische carnavaller

Ammar kreeg twee jaar geleden de bijnaam ‘de Syrische carnavaller’ na een portret van filmmaker Jesse van Venrooij. In deze video zie je hoe Ammar kennismaakt met het Tilburgse carnaval en kopje onder gaat in het feestgedruis.

Dat Ammar sindsdien een groot hart voor Tilburg heeft ontwikkeld moge duidelijk zijn. Niet alleen met zijn nieuwe video laat hij dat zien, maar ook met zijn prachtige foto’s van de stad op Instagram.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg