Deense winkelketen NORMAL vervangt Xenos in de Heuvelstraat

NORMAL Tilburg

Je hebt het wellicht al gezien dat Xenos is vertrokken uit de Heuvelstraat. Geen paniek: Xenos heeft meerdere winkels in Tilburg waaronder in Winkelcentrum Heyhoef en de Aabe-fabriek. Inmiddels is de opvolger in de Heuvelstraat in ieder geval bekend. Nadat het casco winkelpand is ingericht, vind je hier over een tijdje een NORMAL-winkel. Dit is een Deense winkelketen die sinds 2013 bestaat en inmiddels ruim 400 winkels in Europa heeft. Lees verder.

Bij NORMAL verkopen ze hele normale producten voor abnormale prijzen. Oftewel: spullen die je dagelijks gebruikt, maar dan tegen bodemprijzen. Het assortiment bestaat onder andere uit huid-, haar- & tandverzorging, make-up en schoonmaakproducten van bekende merkartikelen. Naast een vast assortiment, bieden ze voortdurend nieuwe artikelen aan. Het assortiment wisselt dus continue. Oftewel: een winkel vol hebbedingetjes voor vaste lage prijzen.

Wat voor a-merken je kunt verwachten? Colgate, Max Factor, Gillette en L’Oreal, maar ook merken die je wellicht nog niet goed kent, tenzij je weleens in het buitenland een supermarkt of verzorgingswinkel binnenloopt.

Meer informatie

In Nederland heeft NORMAL al winkels in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Wanneer de winkel in de Heuvelstraat opent, is nog niet bekend. Wil je meer informatie over NORMAL? Check dan deze website en klik direct door naar de social media kanalen waarop ze te volgen zijn.

Overigens zoeken ze ook nog personeel voor in de nieuwe winkel in Tilburg. Daarover vind je tevens meer informatie op de website.