Desperados Road Show Festival maakt programma tijdens de Tilburgse kermis bekend

Desperados Road Show is na twee jaar afwezigheid weer terug in volle ornaat in de Spoorzone. Drie areas, diverse artiesten en de populairste hostings midden op de Tilburgse Kermis. Het festival gaat plaatsvinden op 22, 23 & 25 juli op de Spoorzone boulevard, achter de Koepelhal en de organisatie heeft zojuist het volledige programma bekend gemaakt.

Road Show Festival

Desperados Road Show Festival is al sinds 2017 een onmisbaar onderdeel van de Tilburgse Kermis. Het festival in de Spoorzone is met zijn 10 dagen het langst durende muziekfestival van Nederland en trekt jaarlijks zo’n 40.000 bezoekers. De podia worden jaarlijks gevuld met bekende clubconcepten zoals Rewind, Smerrig en Disco Snolly, maar ook toffe acts zoals Bizzey, Joost van Bellen, Donnie, Freddy Moreira en Kees van Hondt passeerden eerder de revue. Echter na twee jaar pandemie staat helaas de festivalscene aan de achterkant nog steeds op zijn kop. Van podiumonderdelen tot beveiliging en horecapersoneel: aan alles is een tekort, daarom is de Road Show dit jaar ingekort naar 4 dagen. “Maar dat geeft wel een extra dik concentraat aan Road Show. Dit uit zich in niet één, maar twee hostende partijen op één dag. Daarnaast hebben we op zondagmiddag een grote kermiscantus aan het programma toegevoegd.”

Programma

  • Vrijdag 22 juli | Rewind & HERRiE MET GERRiE
  • Zaterdag 23 juli | Bontgenoten & Nachtcollege
  • Roze maandag 25 juli | Disco Snolly & Papi Chulo

Meerdere podia

The Highway – het grote hoofdpodium – komt terug met de meest herkenbare en dansbare muziekgenres. “Maar vergis je niet, ons tweede podium doet dit jaar zeker niet onder aan de main!” The Junction is dit jaar dubbel zo groot en gaat met regelmaat wat dieper en meer de techhouse kant op. De wunderbar is ook weer van de partij “Deze gaat overgenomen worden door lokale feestpartijen en net zoals voorgaande jaren veel te klein zijn en compleet uit zijn voegen barsten.”

desperados road show 2022

Openingstijden

Het festival gaat plaatsvinden op 22, 23 en 25 juli op de Spoorzone boulevard, achter de Koepelhal. Dagelijks begint het festival om 19.00 uur (op Roze maandag om 17.00 uur), tot 01.00 uur doordeweeks en tot 02.00 uur op zaterdag.

Tickets Desperados Road Show Festival 2022

Tickets zijn beschikbaar vanaf  €15 (inclusief servicekosten) en zijn vanaf nu te koop via deze website! Verzeker je dus snel van jouw tickets, want het kan wel eens hard gaan!