Deze maand: Hap Stap in de Interpolistuin!

Tilburg staat bekend om haar bruisende horeca scene en culinaire hoogstandjes. En wat is er nou beter dan een festival waarbij je kunt genieten van de lekkerste gerechten van de beste restaurants in de stad? Precies, niks! Gelukkig is het bijna zo ver, want van vrijdag 26 mei tot en met maandag 29 mei 2023 vindt het jaarlijkse Hap Stap Festival plaats in de Interpolistuin.

Happen

Het Hap Stap Festival is al jaren een begrip in Tilburg. Dit jaar staan er maar liefst 16 restaurants en foodtrucks op het terrein die de meest uiteenlopende gerechten serveren. Bij Hap Stap Festival kun je je smaakpapillen laten prikkelen met een grote variëteit aan lekkere hapjes en gerechten. Ook aan de vegetariërs en vegans is gedacht, er zijn namelijk tal van vegetarische en veganistische opties beschikbaar. Van hartig tot zoet en van exotisch tot klassiek, de keuze is aan jou!

Stappen

Maar Hap Stap is meer dan alleen eten en drinken. Het festival biedt ook een uitgebreid programma met livemuziek en verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo kun je genieten van livemuziek van diverse artiesten en bands en zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Het festival biedt dus een gezellige dag uit voor het hele gezin, waarbij je kunt genieten van lekker eten, goede muziek en leuke activiteiten.

Vriendentafels

Een bijzonder concept dat Hap Stap al jaren hanteert zijn de Vriendentafels. Elk jaar opnieuw zijn deze tafels een groot succes. Het is dan ook een ideale manier om samen met je vrienden, collega’s of sportmaatjes te genieten van al het lekkers dat het festival te bieden heeft. Bij aankomst wordt je vriendengroep ontvangen door een hostess en naar de tafel begeleid. Vervolgens kun je genieten de heerlijke gerechten van de deelnemende Smaakmakers van Hap Stap.

Er zijn verschillende soorten Vriendentafels te boeken. Zo kun je kiezen uit een basisversie en een deluxe variant. Beiden zijn voorzien van twee flessen bubbels en een gezellige borrelhap. Bij de basisversie krijg je 16 gerechtjes van jouw Smaakmaker en 32 HapStap munten. Kies je voor de deluxe variant, dan krijg je 32 gerechtjes van jouw Smaakmaker, 8 ‘SUPER’ gerechten van de chef en 32 HapStap munten. Let wel op, want vol = vol!

Wil jij dit jaar samen met jouw vrienden optimaal genieten van het Hap Stap Festival? Boek dan snel een Vriendentafel voor vrijdag tussen 17:00-20:00 uur, zaterdag tussen 14:30-18:00 uur of zondag tussen 14:30-18:00 uur. Dit wil je niet missen!

Meer informatie

Hap Stap Festival is gratis te bezoeken. Wil je meer weten over het festival? Check dan deze website.

Foto’s van eerdere edities vind je hier.