DJ talent gezocht in Tilburg en omgeving

Stichting Dancetour organiseert samen met Café Philip een DJ Contest voor beginnnende DJ's. DJ's niet ouder dan 30 jaar en woonachtig in Tilburg en omgeving kunnen zich hiervoor inschrijven tot en met 12 juni 2009. Op vrijdag 26 juni 2009 strijden vier finalisten in Café Philip om een plek in de line-up van Dancetour Tilburg op zondag 23 augustus 2009.

Café Philip
Café Philip is een uitgaansgelegenheid met drie verschillende verdiepingen en drie verschillende stijlen in hartje Tilburg. Met een oud-bruine kroeg in de kelder, een gezellige (dans)café op de begane grond en een (beach)club op de 1e verdieping bieden zij vermaak voor iedereen. Naast de reguliere stapavonden bieden zij vele mogelijkheden voor feesten, partijen, borrels, vergaderingen en workshops.

Aanmelden
Om kans te maken op een plek achter de draaitafels van Dancetour Tilburg 2009 kunnen deelnemers zich via het aanmeldingsformulier opgeven voor de DJ Contest. Alle ingestuurde sets worden beoordeeld door een jury, zij selecteren vier finalisten die het tegen elkaar opnemen tijdens de finale in Café Philip op vrijdag 26 juni 2009. Voorwaarde voor deelneming zijn onder andere dat de deelnemers niet ouder zijn dan dertig jaar en woonachtig zijn in Tilburg en omgeving.

Finale
De finale van de DJ Contest, de DJ Knock-out, vindt op vrijdag 26 juni 2009 plaats in Café Philip. De finalisten draaien tijdens deze Knock-out een set. Deze set wordt beoordeeld door een jury op platenkeuze, techniek, opbouw en presentatie. De jury bestaat onder andere uit afgevaardigden van Dancetour. Inschrijven voor de DJ contest is mogelijk tot 12 juni 2009.

Klik hier voor het inschrijfformulier en meer informatie >>>