Nieuws

online streetfood festival
Let op! Dit artikel is al 236 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Doloris Rooftopbar organiseert begin volgende maand een online streetfood festival

Het lijkt er helaas (nog) niet op dat de horeca op korte termijn hun deuren mag openen. En dus zijn er weer verschillende horecazaken die creatieve concepten tevoorschijn toveren. Zo ook Doloris Rooftopbar. Ze organiseren op zaterdag 6 maart namelijk een online streetfood festival. 

Tijdens het online streetfood festival geniet je van heerlijke gerechten en verschillende dj’s die de lekkerste tunes voor je draaien.

Sfeer van Doloris bij je thuis

Het online streetfood festival brengt de sfeer van de rooftopbar van Doloris naar jouw huiskamer. Het enige wat jij hoeft te doen: een ticket te bestellen voor het festival. Zo’n ticket kost €35,- voor twee personen. Je kunt je streetfoodbox voorafgaand aan het online festival afhalen op een door jou gekozen tijdstip. De gerechten worden volledig voorbereid aangeleverd en het enige wat jij hoeft te doen is om 17:00 uur intunen op de livestream en je gerechten onder begeleiding van de keukenbrigade af te maken en serveren.

Tijdens de livestream draaien verschillende dj’s die vaker op de rooftopbar draaien de lekkerste platen. Zo geniet je zowel van het heerlijke eten als de sfeer van Doloris. Extra leuk: de streetfoodgerechten zijn gerechten van de nieuwe menukaart voor Doloris. Primeurtje dus.

Benieuwd aan wat voor gerechten je moet denken? Denk aan een Asian Steak Tartaar, Doloris Rendang, Veggie Gyoza en meer.

Tickets bestellen

Wil jij tickets bestellen voor het online streetfood festival van Doloris? Dat kan via de website. Het online festival start om 17:00 uur en is om 19:30 uur afgelopen.

Steun Doloris

Wil je Doloris steunen om deze coronacrisis te overleven? Dat kan door tickets voor dit online festival te bestellen, maar ook door kleding van WeAr Tilburg aan te schaffen. Als jij een t-shirt, hoodie of totebag met Doloris erop aanschaft, gaat de winst direct naar Doloris.