logo

Early Bird tickets Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel uitverkocht: regular tickets nu in de verkoop

early bird tickets

Afgelopen donderdag ging de kaartverkoop van de derde editie van Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel van start. Dat de borrel populair is, bleek maar weer. Binnen drie dagen waren de early bird tickets uitverkocht. De regular tickets zijn inmiddels in de verkoop en ook daarvan loopt de verkoop goed door. 

Al twee jaar genoten ruim duizend feestvierders van de gezelligste nieuwjaarsborrel bij EVE in de Spoorzone. Het concept: samen met je mede-Tilburgers in een gezellige ambiance proosten op het nieuwe jaar. Iedereen die graag met vrienden, familie en collega’s proost op het nieuwe jaar is uiteraard van harte welkom.

Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel start als borrel en transformeert naarmate de avond vordert in een spetterend feest. Meerdere dj’s staan achter de draaitafels, er wordt gezorgd voor entertainment en uiteraard zijn er ook verschillende hapjes te verkrijgen.

Tickets kopen

Hoewel de early bird tickets zijn uitverkocht, kun je nog tickets scoren.

Businessarrangementen

Voor bedrijven zijn er verschillende businessarrangementen beschikbaar. Meer informatie kun je opvragen door te mailen naar laura@tilburg.com.

In de stemming komen

Wil jij alvast in de stemming komen? Check dan hieronder de aftermovie die door Jules van Iperen is gemaakt tijdens de vorige editie. Op je gemakje door de foto’s swipen? Check dan vooral het fotoalbum. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de nieuwjaarsborrel? Zet jezelf op aanwezig in het Facebook-evenement.