Een kijkje binnen bij de nieuwe horeca-hotspot in de Spoorzone: Monchou opent begin 2021

monchou tilburg kijkje binnen

Tilburg heeft er – als het straks allemaal weer kan – een horeca-hotspot bij. In de Spoorzone opent Monchou namelijk haar deuren. Als alles meezit en de coronaregels het toestaan, gaat de nieuwe zaak begin 2021 open in Plan-T: het verzamelgebouw tussen de LocHal en Centraal Station.

Monchou is een restaurant, patisserie en lounge ineen. De zaak is toegankelijk voor iedereen: van student tot gepensioneerde, van formeel tot informeel. Je kunt er terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Uiteraard kun je ook lekker relaxen in de lounge met een kop koffie en wat lekkers van de patisserie. Oftewel een fijne plek om te borrelen, relaxen en culinair te genieten.

Een kijkje binnen

Hoewel de zaak nog niet open is, geven ze op hun website een uniek inkijkje in het etablissement. En daaruit blijkt maar weer: we hebben er straks een prachtige horecalocatie bij.

De zaak is modern ingericht en er wordt veel gebruik gemaakt van groen- en blauwtinten. Op het oog een zaak waar je straks zeker een kijkje moet nemen. Benieuwd hoe het eruit komt te zien? Check dan via onderstaande linkjes de virtuele rondleiding door de verschillende gedeeltes van Monchou.

Meer informatie

Monchou – dat van dezelfde eigenaren is als sterrenrestaurant Monarh – opent dus begin volgend jaar haar deuren. Ze zijn nog op zoek naar personeel. Check de website voor de openstaande vacatures.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom deze nieuwe zaak? Volg ze dan even op Instagram.