Nieuws

vormenrijk
Let op! Dit artikel is al 266 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Een kijkje binnen in de plint van Vormenrijk: ‘kunnen we hier ook lunchen?’

Ben jij er ook wel eens voorbij gefietst of gelopen en dacht je: wat zit er eigenlijk in de plint van Vormenrijk? Hippe stoeltjes en tafeltjes, een bar en een groene achterwand. Het zou zomaar een hip horecazaakje kunnen zijn. Mis! Tijd om een kijkje te nemen in het toffe pand van VDT Advocaten.

Foto’s: Jules van Iperen

Regelmatig stappen er mensen naar binnen met de vraag: ‘hoe laat gaat de lunchroom open?’ En daar worden Maurice en Leonard van VDT Advocaten alleen maar heel erg blij van. Sinds juni is VDT – samen met een paar andere bedrijven – verhuisd naar Vormenrijk, een gloednieuwe business hotspot tegenover het Spoorpark. Ze wilden een locatie creëren die past bij hun nieuwe filosofie: modern, fris en losser en vooral toegankelijk. “En als je bij een advocatenkantoor komt vragen wanneer de ‘lunchroom’ opengaat, dan hebben we exact teweeg gebracht wat we wilden.”

In een Hawaï-shirt en teenslippers

Met Werkcafé Vormvrij gooit VDT ook letterlijk de deur open voor andere ondernemers. Toby van VDT: “We willen hiermee de drempel verlagen van de manier waarop we zaken doen. Je mag hier bij wijze van spreken ook in een Hawaï-shirt en op teenslippers naar binnen lopen. Zolang je maar een ondernemer bent die serieus op zoek is naar bestendige connecties of een juridische vraag hebt.” En voor VDT en de andere bedrijven in Vormenrijk is Het Werkcafé een fijne informele omgeving voor afspraken die niet vertrouwelijk zijn, maar ook voor een vrijmibo of een feestje voor ondernemers.

Rondleiding door het pand

VDT Advocaten – in totaal werken er 30 VDT’ers, waarvan 16 advocaten – heeft het pand helemaal naar hun eigen wensen ingericht. En daar zijn ze – niet onterecht – heel erg trots op! Ze geven dan ook maar al te graag een digitale rondleiding.

Deze gang aan de straatkant verbindt alle werkplekken met elkaar. In de zwarte kubussen vind je werkruimtes en vergaderruimtes waar je privé kunt zitten. Achter de gordijnen vind je de ook nog werkplekken.
Dit is dus één van de vergaderruimtes. Daar zijn er in totaal vier van. Ze zijn gezamenlijk en worden
gebruikt door VDT en de andere bedrijven in het pand.
Als je de hoofdingang binnenkomt, kom je uit bij de indrukwekkende receptie van VDT. Achter de glazen deuren, bij de groene wand, is de ingang naar de parkeergarage. Achter de linkerwand vind je Het Werkcafé.
Deze mooie ruimte is dus Werkcafé Vormvrij. De naam is een knipoog naar de voormalige Vormenfabriek die hier gevestigd was en naar de huidige naam van het complex. Deze ruimte is multifunctioneel en door al het glas gebeurt er veel om je heen. Ideaal voor afspraken die niet vertrouwelijk zijn, een lunch of vrijmibo.
De industriële look van het pand komt hier mooi duidelijk tot uiting. Alle plafonds zijn open gelaten voor dezelfde look & feel door het hele pand. De glazen deuren in de achterwand zijn de toegang naar een vergaderruimte.

Meer informatie

Wil je meer weten over de nieuwe koers van VDT? Check dan ook dit artikel eens. En ben je een ondernemer op zoek naar een connectie of verbinding? Of heb je een juridische vraag? Loop dan zeker eens binnen, je vindt het pand tegenover de oost ingang het Spoorpark.

Reageer op dit bericht