Een nóg grotere Smaak Karavaan strijkt neer in de Spoorzone

Maar liefst 50 foodtrucks en mobiele keukens zullen 18, 19 en 20 september de Tilburgse Spoorzone binnen rollen tijdens de tweede editie van de Smaak Karavaan. Van burgers tot mosselen, van pulled pork tot kokosnoten, van bitterballen tot specialiteiten uit de Himalaya. Allemaal geserveerd vanuit kleurrijke keukens op wielen. Het grootste foodtruck evenement van zuiden!

Alle zintuigen

Niet alleen de smaakpapillen zullen geprikkeld worden. Ook alle andere zintuigen zullen niets tekort komen. De foodtrucks zijn een lust voor het oog en je beweegt je langs alle heerlijke geuren van vers bereid eten. Er zal ook genoeg te horen zijn. Op willekeurige plekken in de Spoorzone zullen singer-songwriters op mobiele podia hun muziek laten horen.

smaak-karavaanheader

Eigen bier

Tijdens de Smaak Karavaan zullen de bierbrouwende vrienden van LOC Brewery een bierbrouwdemonstratie geven. Dit speciale Smaak Karavaan bier zal volgend jaar geschonken worden tijdens de Smaak Karavaan. Tot die tijd kun je bij de brouwers terecht voor een Lord Nelson, hun bier dat in de Spoorzone gebrouwen is.

Kinderprogramma

Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Tekenen, kleuren, plakken en stoepkrijten onder begeleiding en natuurlijk is er ook genoeg lekkers te eten om de kleine maagjes te vullen. Poffertjes, ijs en crepes.

Was je er vorig jaar ook bij? Of ben je benieuwd naar afgelopen jaar? Bekijk dan hier de foto’s van Smaak Karavaan 2014.