Eerste editie Mercado d’Ibiza groot succes

Mercado d’Ibiza is zondag succesvol verlopen. Ruim 2500 liefhebbers hebben volop genoten van de geneugten die dit Spaanse eiland te bieden heeft. Ook de locatie, de Wagenmakerij in de Spoorzone, bleek een schot in de roos.   De organisatie (Tillywood Magazine/Casa Blanco) sluit een vervolg niet uit.

Eten, drinken, kleding, accessoires; alles was geënt op het populaire feesteiland. Om het geheel in stijl te omlijsten, zorgden dj’s  en muzikanten voor bijpassende vrolijke, zomerse klanken. Optredens van onder anderen danseressen, een flamenco-gitarist en een top-travestiet, maakten het plaatje compleet. Mede-organisator Marc van Rijen (Tillywood Magazine) toonde zich in zijn nopjes: “Ik ben enorm blij met het eindresultaat. Ook bezoekers en  standhouders hebben me inmiddels laten weten dat ze genoten hebben. Een groter compliment kunnen ze niet geven.” Van Rijen is voorts van mening dat de term ‘markt’ de lading niet genoeg dekt. Bij nader inzien spreekt hij liever van een ‘lifestyle-evenement’.

Closing Party     

Het is nog niet zeker of ‘Mercado d’Ibiza’ een vervolg krijgt. Mogelijkheden hiertoe worden inmiddels al wel druk bestudeerd. Van Rijen: “Het zou leuk zijn als we in september terug kunnen komen. En dat we het evenement dan afsluiten in de geest van de befaamde ‘Closing Party’s’, die elk jaar op Ibiza worden gehouden. Maar dit is vooralsnog slechts een idee…”

Fotoreportage

Namens Tilburg.com was fotograaf Bart Dikmans aanwezig om een fotoreportage te maken. Bekijk hieronder een aantal foto’s of bekijk de gehele fotoreportage.