Nieuws

Let op! Dit artikel is al 3744 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Eerste Piushaven Zomerpodium concert

30 juni van 20.30 u tot 23.00 u met Amariszi

De laatste donderdagavonden van juni, juli en augustus is de Piushaven het podium voor verschillende partijen uit de stad. Liefhebbers van muziek, buitenlucht en water kunnen tijdens deze zwoele zomeravonden genieten van muzikale klanken die over het water de stad ingedragen worden.

Polderbalkan van Amariszi
Mundial productions bijt op donderdag 30 juni de spits af met de winnaar van de Balkan Blues contest: Amariszi. De meest energieke band tijdens het 15e internationale Gipsy Festival. Een tikkie traditioneel, een snufje ska en een dikke portie polderbalkan. De mix van ritmische zigeunerladders, inspirerende balkanvirtuositeit en de bijzondere bezetting zorgen voor een origineel bandgeluid.
Amariszi speelt met aanstekelijke polderbalkan de kinderkopjes uit de pier en trakteert het publiek van het begin tot het eind op een avontuurlijke muzikale belevenis als de officiële toegift op Festival Mundial.

Gratis toegang
De zomerpodium avonden zijn gratis te bezoeken. De bands spelen vanaf een ponton in het water. Het publiek kan vanaf de kade, de middenpier én vanuit bootjes meedeinen op de muziek. Let op: zitplaatsen in de bootjes zijn beperkt, dus ben er op tijd bij!

Mundial Productions, Huis van de Wereld en Paradox
Deze zomerpodium avonden organiseert Piushaven Levend Podium steeds weer met een andere partij. Verschillende podia uit de stad krijgen zo de kans om op een bijzondere locatie een toepasselijke band te programmeren.

Op donderdag 28 juli maakt het Huis van de Wereld  het podium vrij voor Tilburgs Muzikaal Talent uit alle windstreken. Deelnemende zangers en zangeressen geven live een zelf gekozen nummer ten gehore, onder begeleiding van een professionele band.

Donderdag 25 augustus presenteert Paradox Sven Hammond Soul.
Het geluid van Sven Figee, muzikant, producer en ontdekker van ‘Sven Hammond Soul’ kan het beste omschreven worden als rockin’ fat hammond soul, jazz and funk. Go with the flow, ook na de zomervakantie!

Informatie
Kijk voor het totale programma van Piushaven Levend Podium op www.piushaven.nl of www.facebook.com/piushaven

Reageer op dit bericht