Emil Landman doet wereldrecordpoging in 013 Poppodium

emil landman

Gewapend met zijn nieuwe album Vinter // Sommer waagt Emil Landman een poging om het wereldrecord ‘Most Shows in 12 Hours’ uit het Guinness Book of World Records (7 shows in 12 uur) te verbreken. Op de dag dat zijn nieuwe album verschijnt trekt Emil langs acht Nederlandse popzalen waar hij ieder vijftien minuten zal optreden om zo het huidige wereldrecord te verbreken. Natuurlijk zal hij 013 dan niet overslaan.

Acht clubshows voor het goede doel

Op deze dag ziet dit nieuwe album het levenslicht, wat Emil niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Vandaar dat hij op de dag van de release acht clubshows door heel Nederland geeft om zo een gooi te doen naar het wereldrecord ‘Most Shows in 12 Hours’. De kaartverkoop voor alle shows is reeds gestart en tickets zijn verkrijgbaar via de zalen. De opbrengsten van de concerten komen volledig ten goede aan Stichting Doe een Wens.

Meer informatie

Het concert zal plaatsvinden op 7 september om 12:50 in 013. Bovendien krijgen een gelimiteerd aantal bezoekers die een ticket aanschaffen ook een ticket voor zijn volledige clubshow op 22 november in de Cul de Sac (Tilburg).

  • Emil Landman – 7 september
  • 12.50 – 13.05 uur | 013, Tilburg
  • 013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl