Even geen werk? Deze bedrijven kunnen jouw hulp heel goed gebruiken

bedrijven in tilburg

Heel veel vacatures in de horeca, toeristensector, sport of onderwijs ga je op dit moment misschien niet tegenkomen. Echter, mocht je (tijdelijk) geen baan hebben en graag aan de slag willen: er zijn een aantal sectoren die jouw hulp heel hard kunnen gebruiken. Bekijk hier een aantal vacatures en solliciteer direct!

Mocht je hulp willen bieden aan het ETZ ziekenhuis, bijvoorbeeld omdat je een geregistreerd arts of verpleger bent, bekijk dan even dit artikel.

Logistiek

Nu de winkels momenteel gesloten zijn en heel Nederland hun pakketjes/boodschappen/artikelen thuisbezorgd krijgt, wordt er in Tilburg veel personeel in de logistiek gezocht. Wij lichten een aantal vacatures voor je uit.

De Mandemakers Groep zoekt chauffeur bezorger

Ben jij geduldig? En ben je in het bezit van een rijbewijs C? De Mandemakers Groep (DMG) is nu op zoek naar sociale bezorgers die keukens willen afleveren bij klanten. En deze baan komt niet zonder een hoop voordelen.

  • Zo krijg je, na een proeftijd van 2 maanden, direct een vast contract;
  • Worden overuren uitbetaald tegen 150%;
  • En ontvang je korting op alle producten, je zorgverzekering én de internet kinderopvang.

Wil je meer weten over deze baan of werken bij DMG? Bekijk dan hier de complete vacature.

Andere logistieke functies

Bouw & techniek

Ook binnen de bouw en techniek draaien (voorlopig) veel bedrijven gewoon door. Is dit de sector waarin jij op zoek bent naar een nieuwe baan? Wij hebben een paar leuke vacatures op een rijtje gezet.

First Impression zoekt een technical support engineer

Heb jij een AV (audio visueel) of technisch gerelateerde achtergrond? Vind je het leuk om contact te hebben met verschillende klanten? En denk jij graag oplossingsgericht? Dan is First Impression mogelijk op zoek naar jou. Als technical support engineer help jij klanten telefonisch en via de e-mail met AV gerelateerde verzoeken en vragen. Maar natuurlijk bestaat de job uit nog veel meer onderdelen. Benieuwd wat allemaal? Bekijk dan hier de vacature.

Andere technische functies

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: