Exclusieve sneakerwinkel geopend in de Nieuwlandstraat

sneakers & laces NL

Op zoek naar exclusieve sneakers die bij veel winkels en online webshops al zijn uitverkocht? Dan heeft de Tilburgse binnenstad er een nieuw adresje bij. Eind december is Sneakers & Laces NL namelijk geopend in de Nieuwlandstraat op nummer 11. Zoals de naam al zegt, kun je hier terecht voor exclusieve sneakers en accessoires. Lees snel verder. 

Het wordt een steeds grotere uitdaging om exclusieve sneakers te bemachtigen. Veel populaire sneakers zijn razendsnel uitverkocht of je krijgt op basis van een ‘raffle’ (loterij) de kans om een paartje aan te schaffen. Dat is vaak lastiger dan je denkt. Het doel van Sneakers & Laces NL is om sneakerliefhebbers te helpen aan gewilde sneakers voor een scherpe prijs. Ook als je sneakers wilt personaliseren met andere laces, ben je bij de winkel aan het juiste adres.

Exclusieve Nike Dunks, Jordans’, de nu populaire Adidas Campus 00’s of Yeezy’s: je vindt ze allemaal bij de winkel in de Nieuwlandstraat. De prijzen in de winkel lopen dan ook erg uiteen. Ze hebben Jordans voor €139,99, maar ook de zeer exclusieve Travis Scott Jordans voor een stuk pittiger bedrag. Ook kun je bij Sneakers & Laces NL terecht als je sneakers zoekt die onmogelijk te vinden lijken. Zij gaan dan aan de slag om jouw ‘holy grail’ te scoren.

Meer informatie

Sneakers & Laces NL is van donderdag t/m vrijdag tussen 12:00 – 17:00 uur geopend. Wil je liever op andere dagen shoppen? Ze hebben ook een online webshop. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom deze winkel en de laatste acties? Volg ze dan op Instagram.

Sneakerbazen

Overigens is Sneakers & Laces niet de enige winkel in de Tilburgse binnenstad die exclusieve sneakers verkoopt die ergens anders uitverkocht zijn. Ook bij Menta Store in de Heuvelstraat kun je voor exclusieve sneakers terecht. Wat deze winkels doen? Dag en nacht zoeken naar de meest exclusieve sneakers, die inkopen en voor een meerprijs verkopen.

Naast deze twee winkels, heeft de Tilburgse binnenstad op sneakergebied nog veel meer te bieden. Daarover maakten wij in het voorjaar van 2023 de serie ‘Sneakerbazen’. De volledige serie is te vinden op ons YouTube-kanaal.