Fiets naar de Tilburgse Kermis en maak kans op een kermispakket

Tilburgse kermis

Als je binnenkort naar de Tilburgse Kermis fietst, kun je een leuk kermispakket winnen. Tilburg Fietst start namelijk op woensdag 18 juli met een speciaal kermisonderdeel van de actie ‘Tilburg Fietst naar de Binnenstad’.

Meedoen kan door middel van de smartphone app Positive Drive en deelnemers maken kans op een van de drie kermispakketten ter waarde van €100,-.

Tilburg Fietst naar de Tilburgse Kermis

Deelnemen is eenvoudig. Heb je een iPhone? Open dan de App Store op je telefoon. Android-bezitters openen de Google Play Store. Zoek en installeer vervolgens de app ‘Positive Drive’. Na een eenvoudige registratie doe je direct mee aan de actie. Deelnemers aan de actie maken na de kermis ook kans op nog meer mooie prijzenpakketten, beschikbaar gesteld door de ondernemers in de binnenstad en door de gemeente. Het vervolg van de campagne gaat als volgt; elke drie weken staat een nieuw sfeergebied van de binnenstad in de spotlight. Iedere keer dat je door of naar dat sfeergebied fietst word je beloond met een virtueel ticket waarmee je kans maakt op een van de prijzen. Iedere dag kun je een ticket verdienen, dus hoe meer je naar het betreffende gebied fietst, hoe meer kans je maakt.

De hoofdprijs van de actie is een geheel verzorgd Tilburg-arrangement. De winnaar daarvan wordt bekendgemaakt tijdens het Tilburg Fietst Festival op 16 september in de Spoorzone, gelijktijdig met de Smaakkaravaan, het grootste foodtruckfestival in het zuiden. Vergeet ook niet Tilburg Fietst op Facebook te volgen, dan blijf je op de hoogte over Tilburg Fietst en kunnen en is het eenvoudig je te laten weten als je wint (ook via mail).

Positive Drive

Ook krijg je op zaterdag 21 juli tussen 13:00 en 17:00 uur een bonnetje voor een gratis suikerspin wanneer je naar de tijdelijke fietsenstalling fietst op de kruising Schouwburgring en Bisschop Zwijsenstraat (Fontys Hogeschool voor de Kunsten), en daar aan iemand van het promotieteam laat zien dat je de Positive Drive-app hebt gedownload. De prijswinnaars van de kermispakketten worden op dinsdag 24 juli per mail benaderd en onthuld op Facebook. De kermispakketten kunnen op woensdagochtend 25 juli door de winnaars worden opgehaald en kunnen de resterende duur van de kermis worden uitgegeven. De prijzen zijn niet in te wisselen voor geld en zijn tot en met 29 juli geldig.