Fietstaxi Tilburg breidt uit deze zomer

Fietstaxi

Eind juni is het weer zover. Festival Mundial gaat dan echt los. Het thema van dit jaar ‘Viva la Fiesta’, past prachtig bij het motto van de Fietstaxi. Het leven is immers ook vaak een feest, als je in de fietstaxi meerijdt. De fietstaxi wordt voor dit evenement vergezeld door een tweetal fietstaxi’s uit Rotterdam, om aan de te verwachten vraag te kunnen voldoen.

Ervaring van vorig jaar leert dat de drie fietstaxi’s die Tilburg dan tijdelijk rijk is, ook volop aan het werk zullen zijn. En het goede nieuws is, dat de fietstaxi’s ook na het laatste weekend van juni mogen blijven in de stad. Tot na de kermis zullen er regelmatig twee of drie fietstaxi’s op straat te zien zijn. Posters van Mundial, Tilburg Fietst en de Tilburgse Kermis versieren de achterkant van de fietsen.

Meerijden of adverteren?

Als je  zeker wilt zijn van een plekje in de fietstaxi, dan kan je gewoon een afspraak maken (0640198359) en we halen je op op afgesproken tijd en plaats. Er is ook nog ruimte op de fietsen voor flyers of andere reclame-uitingen voor bedrijven. Aandacht is verzekerd, de fietstaxi’s zijn tijdens de evenementen immers zo’n 12 uur per dag op straat! Neem contact met ons op voor een goed plekje om met ons mee te kunnen rijden. Een goed ontwerp van uw boodschap is voldoende, wij regelen desgewenst de rest voor uw bedrijf.

Chauffeur worden?

Lijkt het je leuk om een paar uur als chauffeur te fungeren? Vooral voor de Kermistijd zijn we nog op zoek naar collega’s. En denk niet dat je alleen als man dit werk kunt doen, elders in Europa zitten er juist vrouwen op de fietstaxi! Dus meld je aan en we bespreken de mogelijkheden.

Rittenkaart

Het tarief van de ritten blijft tijdens het Festival Mundial en de Kermis ongewijzigd: voor € 5,= kun je je binnen de ringbanen laten wegbrengen. Wil je profiteren van korting, koop dan een 5 rittenkaart, dan betaal je maar voor 4 ritten. Ideaal als je op de stadscamping verblijft en regelmatig naar de stad wilt (of terug), de kaart is ook vooraf al te bestellen, stuur dan een mailtje met je gegevens en wij nemen contact op met je om dit te regelen.