Gerard Ekdom voor de ‘Kom in Actiedag’ naar Tilburg!

3FM-dj Gerard Ekdom komt komende donderdag naar Tilburg om geld in te zamelen voor Serious Request 2012. Hij doet dit tijdens de Kom in Actiedag die elk jaar wordt gehouden. Giel Beelen wordt diezelfde dag naar Nijmegen gestuurd en Michiel Veenstra gaat geld ophalen in Delft.

De drie dj's verblijven van dinsdag 18 december tot en met maandag 24 december in het Glazen Huis dat dit jaar in Enschede staat. Ze laten zich vrijwillig opsluiten en draaien in de week voor kerstmis request plaatjes voor geld. Op een nuchtere maag! De dj die op 6 december het meeste geld op weet te halen, krijgt een smerig gezondheidssapje minder voorgeschoteld dit jaar.

Donderdag zal Guus Meeuwis een optreden geven in Poppodium 013 en Hardy's doneert voor elke knipbeurt €10,- aan 3FM Serious Request. Gerard Ekdom zal een bezoek brengen aan deze en andere acties.

Wil je de leukste dj van Nederland meehelpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis en de Serious Request actie? Kom dan zelf in actie! Jouw steun is niet alleen op 6 december nodig. Het Rode Kruis en 3FM kunnen jouw hulp ook ervoor en erna gebruiken. Meld jouw actie aan op www.3fm.nl/kominactie. Heb je dat al gedaan? Tip Gerard dan nog even via Twitter of stuur hem een mail op gerard@3fm.nl.

Meer informatie over donderdag 6 december vind je hier!
Luister hier naar 'Effe Ekdom' van dinsdag 27 november.