Gratis workshop: “Succesvol presenteren voor werkzoekenden”

Vind je het moeilijk om jezelf te presenteren? Zorgt de gedachte van het voeren van een sollicitatiegesprek ervoor dat het angstzweet bij je uitbreekt? Of wil je jouw presentatietechnieken juist perfectioneren om zo een onuitwisbare eerste indruk achter te laten? Out of my Box kan je hierbij helpen!

Speciaal voor jou heeft Out of my Box een workshop ontwikkeld die je helpt bij het bijschaven, het opfrissen of het perfectioneren van jouw presentatietechnieken. Vanaf 16 februari vindt deze om de twee weken plaats op maandag van 12.00 tot 15.00 in Villa Media aan de Tivolistraat 6-04 in Tilburg. De workshop wordt gegeven door een professionele trainer en is gebaseerd op het trainingsaanbod van Out of my Box. De bijeenkomst is speciaal ontworpen om je op een laagdrempelige en praktische manier op weg te helpen binnen het sollicitatieproces. De kosten voor deze workshop bedragen 20 euro per persoon, inclusief koffie en thee.
Doordat de workshop is ontwikkeld op basis van de behoeften van werkzoekenden staan jouw aandachtspunten centraal. Zo leer je om jezelf op een luchtige manier opnieuw te bekijken, zodat je met een frisse blik de sollicitatieprocedure aan kan gaan.

Solliciteren is investeren in jezelf. Zoek jij een praktische workshop die inspireert, nieuwe energie geeft en helpt bij het solliciteren? Denk dan out-of-the-box en meld je nu aan via www.outofmybox.nl. Geïnteresseerd in wat Out of my Box je nog meer te bieden heeft? Like ons dan ook op Facebook of volg ons via LinkedIn.

out-of-my-box