Hardloopliefhebbers opgelet: De Warandeloop gaat door!

warandeloop

Goed nieuws voor iedereen die graag een rondje hardloopt en het liefst in een prachtige omgeving. De Warandeloop gaat namelijk – onder de huidige maatregelen – door. En dus staat de Oude Warande en het Stadsbos013 op zaterdag 27 en 28 november in het teken van dit prachtige Tilburgse hardloopevenement. Lees snel verder. 

Naast het feit dat de Warandeloop een gezellig Tilburgs evenement is waar vele recreanten aan deelnemen, heeft het sportevenement ook een internationaal tintje. Immers kan het Nederlands Kampioenschap Cross – dat onderdeel is van de Warandeloop – ook doorgaan.

Voorbereidingen zijn gestart

De voorbereidingen om van dit mooie evenement een groot succes te maken, zijn inmiddels begonnen. Zo is de inschrijving voor alle programmaonderdelen gestart en blijkt volgens de organisatie dat iedereen staat te popelen om aan een sportief evenement deel te nemen. De inschrijving loopt immers hard.

Aangezien de Warandeloop een inclusief evenement is, betekent dit dat er voor iedereen van 5 tot 80 jaar een passende activiteit is om in beweging te komen. Denk aan scholieren- en recreantenlopen, G-sporten, wandelen en uiteraard ook professionele wedstrijden.

Meer informatie

Wil jij meer weten over Warandeloop? Of over de verschillende programma onderdelen en de mogelijkheden om je in te schrijven? Check dat vooral de website.