Hawaiian Poké Bowl geopend aan het Pieter Vreedeplein voor afhaal en thuisbezorgd

Hawaiian poké bowl tilburg

Na een flinke verbouwing is het sinds deze week zover: het nieuwe concept Hawaiian Poké Bowl is geopend aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Het concept is over komen waaien uit België waar er op verschillende plekken al vestigingen van de zaak zitten. Hoewel de officiële opening nog even op zich laat wachten – dat doen ze als er weer gasten welkom zijn in de zaak – zijn ze al open voor afhaal en thuisbezorgd. Zo kun je alvast kennis maken met het concept. Lees snel verder. 

Hawaiian Poké Bowl is gevestigd in het pand waar voorheen Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins waren gevestigd. Liefhebbers van Dunkin’ Donuts: geen stress. De donutzaak waar je ook terecht kunt voor lekkere koffies is nu verder op het plein gevestigd.

Overigens is de zaak compleet getransformeerd. Wat opvalt: veel gebruik van groen en hout. Je waant jezelf bij een bezoekje aan Hawaiian Poké Bowl letterlijk in Hawaï.

hawaiian poke bowl tilburg

Lekkere en gezonde bowls

Bij Hawaiian Poké Bowl kun je terecht voor heerlijke bowls met super verse ingrediënten en homemade dressings en toppings. Dat werkt als volgt. Je kiest uit of je een medium of large bowl wilt en kiest vervolgens de basis van jouw bowl aan. Dat kan bijvoorbeeld bruine rijst, quinoa, salade of nachos zijn. Vervolgens kies je 5 verschillende zogenoemde ‘mix-ins’. Denk aan zoete aardappel, mango, edamame, baby spinazie of tomaatjes.

In een lekkere bowl hoort natuurlijk ook proteïne. Ook daarin heb je keuze uit diverse ingrediënten. Van spicy tuna tot zalm en van highland steak tot Japanse tofu en veel meer. Vervolgens maak je jouw bowl compleet met een huisgemaakte dressing en drie toppings.

Over Hawaiian Poké Bowl

Het concept van Hawaiian Poké Bowl is in 2018 ontstaan. Het geheim: ze doen alles zelf. Zo is elk stukje groente, vlees of vis in je pokë bowl zelf geselecteerd, verwerkt en naar het restaurant gebracht. Iedere bowl die wordt besteld, maakt het team à la minute voor je klaar. Dit houdt de gerechten vers, optimaal gezond en scherp geprijsd.

Meer informatie

Helaas kun je momenteel door de horecasluiting niet eten in het restaurant. Dat volgt hopelijk zo snel mogelijk. Toch kun je er al wel terecht om de lekkere bowls af te halen of thuis te laten bezorgen. Wil jij een maaltijd komen afhalen? Ga dan langs op het adres aan het Pieter Vreedeplein op nummer 168-169. Liever thuisbezorgd? Dat kan via Deliveroo, Uber Eats en Thuisbezorgd. Binnenkort lanceren ze ook hun eigen bestel-app. Hawaiian Poké Bowl is dagelijks geopend van 11:00 – 22:00 uur.