Herfst incoming: diverse bockbierevenementen in de Tilburgse binnenstad

bockbierevenement

De dagen worden korter en het weer wordt druileriger. De zomer zit er nu echt op. Dat betekent dat we alvast vooruit gaan blikken op de herfst. Ieder seizoen heeft immers haar charme. Zo is de natuur prachtig in de herfst en brengen verschillende brouwerijen lekkere bockbiertjes uit. Diverse horecazaken, -straten en pleinen organiseren dan ook bockbier evenementen. Wij zetten ze op een rijtje. Lees snel verder en informeer je borrelmaatjes alvast. 

Zondag 2 oktober: Bocken om de kerk

In de Stadhuisstraat staat op zondag 2 oktober vanaf 15:00 uur Bocken om de kerk op het programma. Bij vier kroegen kun je diverse bockbieren met bijpassende hapjes proeven.

Zondag 9 oktober: Dwaalboktour

Zeven kroegen in het Dwaalgebied organiseren op zondag 9 oktober de Dwaalboktour. Tussen 14:00 – 20:00 uur kun je bij de deelnemende kroegen genieten van 14 verschillende herfstbieren.

Zondag 16 oktober: Tilburgse Tonnentocht

De kroegen aan het Piusplein en de Paleisring slaan op zondag 16 oktober de handen ineen. Ze organiseren namelijk een bockbieren-editie van de Tilburgse Tonnentocht. Bij 11 horecazaken kun je bockbier met een bijpassend hapje proeven.

Meer leuke uittips

Ben je benieuwd wat er de komende tijd nog meer wordt georganiseerd in Tilburg? Bekijk dan snel onze uit-agenda.