Het Sterrenfonds en John Beerens laten kinderen stralen! Helpt u mee?

Nog altijd zijn er in Nederland veel kinderen, die niet voluit kind kunnen zijn. Dit omdat ze ernstig ziek zijn, hun ouders niet voor ze kunnen zorgen,  ze in financiële armoede leven of omdat hun ontwikkeling meer aandacht nodig heeft. Het Sterrenfonds steunt goede doelen en organisaties, die juist die kinderen een steuntje in de rug geven. Door tastbare wensen te adopteren en die zo snel mogelijk tot werkelijkheid te brengen.

Op dit moment is topkapper John Beerens (John Beerens Salon Takeover en De Beautywebshop www.JohnBeerens.com) ambassadeur van het Sterrenfonds. Dit samen met onder andere volkszanger Frans Bauer en criminaliteitsspecialist John van den Heuvel.

John Beerens heeft samen met het Sterrenfonds een actie opgezet om meer kinderen te kunnen laten stralen:

Voor slechts 99 euro (winkelwaarde 129 euro) bestel je vandaag nog de ISO Professional Spectrum Pro Stijltang. Daarmee doneer je maar liefst 30 euro aan het Sterrenfonds. Ga naar
www.johnbeerens.com/sterrenfonds en gebruik actiecode: STERRENFONDS

Het Sterrenfonds
Het Sterrenfonds heeft als doel kinderen in Nederland in de leeftijd 0 tot 16 jaar, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, weer echt kind te laten zijn. Of dat nu is omdat ze ernstig ziek zijn, hun ouders (tijdelijk) niet voor ze kunnen zorgen, ze steun nodig hebben in hun ontwikkeling of omdat ze in financieel moeilijke situaties leven.

Het Sterrenfonds adopteert afgeronde materiële projecten in Nederland om ze binnen zo kort mogelijke tijd te realiseren. De lopende projecten van het Sterrenfonds zijn op ieder moment te vinden op het SterrenMenu en op de website. Naast deze projecten zijn er altijd nog meerdere tastbare wensen in behandeling. Alle (financiële) steun is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.sterrenfonds.nl of doneer op rekeningnummer 47 25 78 146.