logo

Het Zuidelijk Toneel lanceert nieuwe carnavalssjaal voor Tilburg en reikt eerste exemplaren uit aan markante bewoners

Iedereen kent natuurlijk de traditionele kruikensjaal van de Tilburgse carnavalsstichting. Sinds vandaag heeft Kruikenstad er een nieuwe carnavalssjaal bij. Het Zuidelijk Toneel lanceert namelijk een carnavalssjaal met een statement voor de schrijnende situatie voor de culturele sector, maar ook het openbare carnaval in Tilburg.

De corona pandemie heeft rake klappen uitgedeeld aan de culturele sector. Ook nu de maatschappij stap voor stap weer open gaat, blijft de culturele sector achter. Het is ook voor carnaval nog alles behalve zeker of dit traditionele feest dit jaar door kan gaan. Wat een drama! Laat dat nou exact de tekst op de nieuwe carnavalssjaal van Het Zuidelijk Toneel zijn. De eerste exemplaren van de nieuwe kruikensjaal zijn inmiddels in ontvangst genomen door markante Tilburgers Ferry van de Zaande en Fred van Boeschoten.

tilburg nieuwe carnavalssjaal
Fred van Boeschoten & Ferry van de Zaande met de nieuwe carnavalssjaal

Sjaal bestellen

Wil jij ook trotse bezitter van de nieuwe kruikensjaal worden? Je kan ‘m kopen voor €12 in de webshop. Daarnaast geeft Het Zuidelijk Toneel 4 sjaals weg! Reageer met jouw carnavalsdrama naar info@hzt.nl onder vermelding van: Kruikensjaal HZT.
Wel Het Zuidelijk Toneel steunen, maar geen liefhebber van carnaval? Ze hebben ook ‘Wat Een Drama’-sjaals in andere kleurencombinaties. Denk aan lichtblauw met donkergroen en zwart/wit.

Meer informatie

Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom Het Zuidelijk Toneel? Check dan snel de website en volg ze op Facebook en Instagram.