Nieuws

toffe tilburgse vacatures
Let op! Dit artikel is al 116 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hier wil je zéker werken: 13x vacatures bij toffe Tilburgse bedrijven

Stel je bent net afgestudeerd en hebt nog geen baan weten te bemachtigen. Of je bent juist nog aan het studeren en zou in je vrije tijd wat extra geld bij willen verdienen. Dan wil je natuurlijk weten bij welke bedrijven je moet aankloppen! Speciaal voor jullie hebben wij daarom 13 vacatures bij toffe Tilburgse bedrijven uitgelicht. Hier wil je zéker aan de slag.

MExT zoekt versterking

Heb jij al wel eens van MExT gehoord? Het bedrijf is specialist op het gebied van EHBO-diensten en -materialen en heeft een kantoor in zowel België, Duitsland als hier in Tilburg. Ze leveren producten aan meer dan 350.000 (internationale) bedrijven en instellingen, zijn innovatief en hebben de ambitie om nóg groter en vernieuwender te worden. En jij kunt daar aan bijdragen!

Om ervoor te zorgen dat de vertegenwoordigers van MExT een volle agenda hebben en veel potentiële klanten kunnen bezoeken, is het bedrijf op zoek naar extra collega’s voor het callcenter. Lees hier alles over de functie en solliciteer direct!

myPOS zoekt allround medewerker

myPOS levert de ‘coolste’ betaalterminals van Nederland. In de vestiging in Tilburg (gelegen aan de Tivolistraat) worden de betaalterminals geconfigureerd en verstuurd. De functie als allround medewerker is veelzijdig. Deze bestaat uit het plannen, voorbereiden, configureren en inpakken van de bestellingen en contact met klanten. Het is dus veel meer dan alleen een aantal doosjes in een grote doos doen en dichtplakken of het beantwoorden van telefoontjes.

Klinkt deze functie jou als muziek in de oren? Lees hier dan meer en solliciteer meteen.

Andere leuke vacatures

Schrijf je in voor de vacaturenieuwsbrief

Denk jij: ‘hé, da’s niks voor mij’, check dan even de vacaturebank. Er staan op dit moment meer dan 185 vacatures online en daar zitten nog veel meer toffe functies tussen. Van afstudeerstagiair(e) tot verkoopmedewerker, van bijbaantjes tot full time banen. En als je op de hoogte gehouden wil worden, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: