Hoe kom je Blue Monday door in Tilburg?

Een keer per jaar wordt er een maandag omgetoverd tot Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Deze maandag valt altijd in januari en mocht je het nog niet weten, Blue Monday 2015 is vandaag. Natuurlijk trekken wij ons niks aan van Blue Monday en blijven we hier lachen op de werkvloer. We hebben een paar leuke items in Tilburg voor je op een rijtje gezet waarmee jij je Blue Monday goed doorkomt.

Shoppen

Voor de vrouwen onder ons: niks maakt jullie gelukkiger dan lekker shoppen met je beste vriendin. Kom daarom lekker shoppen in de Tilburgse binnenstad. De winkels gaan om 13:00 uur open! Kom ondertussen lekker een drankje doen bij Mugs & Muffins en krijg je tweede drankje gratis.

10420099_885553638132533_3275130557442857598_n

Eten & Drinken

Op deze mega depressieve dag (knipoog) ga jij natuurlijk niet koken. Buiten de deur eten is alleen lastig want je hebt geen zin om geld uit te geven. Gelukkig is daar The Talk waar je vandaag voor €6,50 heerlijke pittig gemarineerde kipblokjes begeleid door een lekkere salade en krokant gebakken aardappelschijfjes kunt eten.

Na het eten genieten van live jazz muziek? Ook dat kan op deze gruwelijk sombere dag (knipoog). Bij Café Joris komt Leon Jazz Society samen met saxofonist Milan Bonger zorgen voor de lekkerste klanken. In plaats van thuis onder een dekentje van ellende in huilen uit te barsten (knipoog) kun je beter komen genieten van dit genot voor je oren.

Na een werkdag vol stress en huilbuien op Blue Monday (knipoog) is er natuurlijk maar één oplossing: bier drinken met je vrienden. Goed nieuws: dat kan. Kom gezellig naar de Pub Quiz van Polly Maggoo. Bier drinken, slap lachen met je vrienden en burgers eten.

Winnen

Omdat wij mega veel medelijden hebben met jouw stemming op dit moment (knipoog) willen we jou kans laten maken op verschillende prijzen. Maak kans op kaarten voor Willem II, een lunch bij visrestaurant Vistro Parenzo of kaarten voor Destil Trappers. Zin om te bewegen? We geven ook kaarten voor Tilburg Moves en Down Under Festival weg. Ook stempelkaarten voor de Tilburgse Klûntocht zijn bij ons te winnen.

Overigens zijn wij van mening dat er maar één echte themamaandag is. Dat is natuurlijk Roze Maandag. Omdat die zo tof is hier een linkje naar het fotoalbum van die dag. Blijven ademen Tilburg, voor je het weet is het weer dinsdag en zijn al je zorgen verdwenen en is de wereld weer schitterend!