Nieuws

hondenplons
Let op! Dit artikel is al 507 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit weekend kun je met je hond zwemmen bij Stappegoor

Als jij een hond hebt die van zwemmen houdt, hebben wij een gouden tip voor je. Aan het einde van het zomerseizoen vindt de jaarlijkse Hondenplons plaats in Recreatiebad Stappegoor. Baasjes mogen dan met hun trouwe viervoeters een duik nemen in het buitenbad. En laat dat nu net plaatsvinden tijdens dit aankomende zomerse weekend!

UPDATE: de Hondenplons zit inmiddels helemaal vol!

Op zaterdag 12 en zondag 13 september kun je gedurende een tijdsblok van twee uur gaan zwemmen met je hond. Er zijn per dag drie tijdsblokken gemaakt: van 09:00 tot 11:00 uur, van 12:00 tot 14:00 uur en van 15:00 tot 17:00 uur. Je betaalt alleen voor je hond en er mogen maximaal twee begeleiders mee.

Over de Hondenplons

De Hondenplons wordt georganiseerd door HondenCampus. Op beide dagen zijn ook Dierenspeciaalzaak Dierendag en Dierenopvangcentrum Tilburg aanwezig. Aanmelden kan via deze website, waar je ook meteen alle regels kunt vinden. Ben jij benieuwd hoe zo’n dag eraan toe gaat? We waren er vorig jaar bij en maakte een hele zoete video:

Hondenplons: tientallen honden zwemmen in buitenbad Stappegoor

🐾 WHO LET THE DOGS OUT?🐾Het buitenbadseizoen zit erop en dus mochten tientallen honden samen met hun baasjes zwemmen bij Recreatiebad Stappegoor. En dat levert leuke beelden op!👇😍

Posted by Tilburg.com on Thursday, 19 September 2019