Honderd vrijwilligers gezocht voor dansvoorstelling

vrijwilligers

Op 2 december 2015 speelt de voorstelling Schwalbe zoekt Massa in Theaters Tilburg. Samen met het gezelschap zoekt Theaters Tilburg 100 vrijwilligers die deel willen uitmaken van een professionele voorstelling.

Schwalbe won op het Nederlands Theaterfestival 2014 de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs en was genomineerd voor de VSCD Mimeprijs – beide met de voorstelling Schwalbe zoekt Massa!

De tweestrijd van gevoelens

Deze voorstelling toont de tweestrijd die schuilgaat in ieder mens. Enerzijds de euforie die een individu kan voelen op het moment dat hij opgaat in de menigte: bij een concert, een bedevaartsoord of demonstratie. En anderzijds de angst die hij voelt voor de ongecontroleerde kracht van de massa. Die destructief kan zijn. Die in paniek om zich heen slaat. Die vertrapt en in alles wat zich buiten hem begeeft een vijand ziet. Op 2 december speelt Schwalbe in Tilburg.

Wil je meedoen aan deze bijzondere dag?

Schwalbe zoekt enthousiaste mensen die samen met 99 anderen deel willen uitmaken van een professionele voorstelling. Ervaring en een topconditie zijn niet nodig, maar er moet wel een paar uur fysiek gewerkt kunnen worden. Iedereen kan mee doen, van 8 tot 88. Voor de liefhebbers: ongeveer een week voor de 2e december geeft Schwalbe een gratis workshop om je kennis te laten maken met de voorstelling en de werkwijze van Schwalbe. Iedereen kan zich aanmelden door zijn/haar gegevens, woonplaats, telefoonnummer en de aan- of afwezigheid van de workshop te mailen.Meer informatie volgt dan per mail.

Verkoopinformatie

De extra voorstelling van Schwalbe zoekt massa is te zien op zondag 2 december om 20.15 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. Kaarten kosten € 20,-. Voor jongeren t/m 25 jaar is de prijs €12,- , inclusief servicetoeslag. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Theaters Tilburg, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van InfoService & Tickets van Theaters Tilburg.