House of Rebels presenteert ‘Our World’, de nieuwe fashionshow van Tilburg

5 x urban, 5 x creativiteit en 5 x show
Op deze eerste editie van 'Our world' staan vijf opkomend talenten op het gebied van modeontwerpen, visagie en haarstyling in the spotlight. Al maanden bereiden deze creatievelingen zich voor op dé fashionshow van het jaar. Riccio kappers is ook van de partij. Zij zullen vernieuwende avant garde kapsels laten zien. Vijf shows met ieder hun eigen creaties vormen de basis van de avond gemixt met entertainment.

Creatief op je eigen manier: wie zijn  de vijf ontwerpers?
Haarstylist en visagist Shirley Hamilton (22 jaar) heeft vijf jaar ervaring opgedaan op het gebied van haar en make-up. Shirley heeft de bijbehorende opleiding gevolgd en werd ontdekt door fotografen die haar talent wilden inzetten voor verschillende fotoshoots.
Doordat Shirley erg creatief is en ‘out of the box’ denkt, is zij een veelbelovend talent in de kapperswereld. Haar droom is dan ook om met House of Rebels haar passie over te brengen aan kappers die meer willen bereiken dan alleen in een kapsalon haren knippen.

Esra Westerburgen (16 jaar) begon drie jaar geleden met het ontwerpen van kleding in een kostuum atelier. Hierna heeft ze deelgenomen aan verschillende wedstrijden zoals de Kunstbende en heeft  hiermee verschillende prijzen in de wacht gesleept.
Esra hoopt in de toekomst een mode opleiding te gaan volgen in Arnhem of Antwerpen en zich daar te ontwikkelen tot een professionele mode ontwerpster.

Jeanine van Berkel (16 jaar) is enkele jaren geleden begonnen met tekenen van kleding.
Ze heeft haar talent twee jaar geleden doorgezet en deelgenomen aan verschillende wedstrijden zoals de ‘Kunstbende’ en ‘Design your own piece’ die ze gewonnen heeft.
Jeanine wilt graag haar eigen kledinglabel opzetten in de toekomst.

Jostakid (23 jaar) is ruim vier jaar bezig met het ontwerpen van prints voor streetwear.
Vooral t-shirts, maar ook sweaters en petten met de prints van Jostakid worden gedragen door rappers in de Nederlandse rapscene.

Lesley Anne Bowen (26 jaar) heeft al jaren bezig met het ontwerpen van kostuums voor dansscholen. Ze heeft sinds kort haar eigen bedrijf genaamd NoodleWear die gespecialiseerd is in de kledingstijl games en Japanse popcultuur. Lesley Anne hoopt ooit kostuums te mogen maken voor Cirque du Soleil.

Een rebelse fashionshow
De Hall of Fame wordt omgetoverd tot een grote  catwalk waar modellen  op opzwoegende beats de zaal zullen betreden. Choreograaf Kevin Joosten en danseres Elvira Jano zullen een indrukwekkende solo dansen net als dansgroep  Ludacrew. HydroBoyz bekend van de hit single 'Hindabuilding' komen de fashionshow ophypen met een special performance. Female DJ Danamite is de DJ van de avond. Het wordt een rebelse avond met fashion en show!

Fashionshow Our world is een concept van House of Rebels, een evenementenbureau gericht op fashion voor en door jongeren.

Kom je verassen op vrijdag 26 oktober vanaf 19:30 en beleef het concept van House of rebels!