IJsliefhebbers opgelet: Intermezzo opent volgende week alweer haar deuren

Het begint zo langzamerhand een traditie te worden: op de eerste dag dat IJssalon Intermezzo open is, gaan veel Tilburgers al een ijsje halen. Of het weer nu goed is of niet, Tilburgers moeten de ijsjuwelier van de stad tijdens de winterperiode altijd even missen en smachten dan ook weer naar het heerlijke ijs van Intermezzo.

Op maandag 7 maart is het dan eindelijk weer zover. Dan opent de vestiging van Intermezzo aan Heuvelring 226 (in hetzelfde pand als Broodega) weer haar deuren. Je kunt er terecht voor heerlijk ijs en andere lekkernijen.

Grote verbouwing in de andere vestiging

De vestiging aan Heuvelring 31 – op de hoek met de Spoorlaan – opent later die week de deuren. Het pand is de afgelopen maanden flink verbouwd. Intermezzo vond na 18 seizoenen namelijk dat het tijd werd voor een nieuwe look & feel. Ze zijn momenteel nog bezig met de puntjes op de i en hebben een kleine vertraging uit Italië waardoor je in eerste instantie enkel bij de vestiging aan de Heuvelring 226 terecht kunt. Maar Intermezzo hoopt je ook zo snel mogelijk in de geheel vernieuwde vestiging te ontvangen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over IJssalon Intermezzo? Check dan vooral de website. Op de hoogte blijven van alle acties en actualiteiten? Of alvast een sneak peek van de verbouwing? Volg Intermezzo dan op Instagram.