Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles van start

Donderdag 28 april gaat de inschrijving voor de 29e editie van de CZ Tilburg Ten Miles met start en finish in de Spoorzone van start. Het evenement beslaat dit jaar drie dagen met drie verschillende onderdelen.

Nieuw is de BD Spoorzone (T)RailRun, een belevingsloop die vrijdagavond 2 september in de Spoorzone wordt gehouden. Deze loop met een recreatief karakter zal 5 tot 6 kilometer lang zijn en gaat van start vanuit de Koepelhal. De loop zal door diverse gebouwen van de Spoorzone gaan, maar ook over Spoorlaan en Burgemeester Brokxlaan. Welke gebouwen precies en wat daar te doen zal zijn, zal de komende maanden duidelijk worden. Er kunnen maximaal 1000 mensen aan dit nieuwe recreatieve evenement deelnemen.

Thebe Extra TTM Wandeltocht

Op zaterdag 3 september kan worden deelgenomen aan de Thebe Extra TTM Wandeltocht over diverse afstanden tot 25 kilometer. Inschrijven voor dit onderdeel kan vanaf begin juni. Ook hier zal een nieuw element worden toegevoegd.

Druk programma op zondag

Zondag 4 september is dan de CZ Tilburg Ten Miles met diverse onderdelen. De Kinderstad Minirun (maximaal 300 deelnemers), de CZ Familyrun over 1 mijl, de Rooi Pannen City Run over 5 kilometer en de Fontys Trimloop voor mannen 10 kilometer. In de middaguren zijn de twee topnummers de Rabobank Ladies Run 10 kilometer met topatleten en recreanten en de CZ Tilburg Ten Miles over 10 Engelse Mijlen. Ook hier topatleten en duizenden recreanten. De Familyrun en Cityrun starten op de Schouwburgring, de overige lopen in de Spoorzone. De finish voor alle onderdelen blijft in de Spoorzone.

De inschrijving voor de Fujifilm Businessrun bij de 5 km, 10 km (mannen en vrouwen apart) en 10 EM begint over twee weken.