Inschrijving Truck Tour

Truck Tour Tilburg, een evenement voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, vindt op zondag 13 april 2014 voor de zevenentwintigste keer plaats.  Tijdens deze editie zullen 260 vrachtwagens een route van circa negentig kilometer afleggen  in de omgeving van Tilburg. De tocht wordt onderbroken voor een lunchpauze bij Van de Wijgert Pallethandel aan de Minosstraat te Tilburg.

Vanaf zaterdag 1 februari  is de inschrijving voor de zevenentwintigste editie geopend. Mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kunnen zich inschrijven via het aanmeldingsformulier op de website www.trucktourtilburg.nl. Ook belangstellende bedrijven en chauffeurs kunnen zich via de website aanmelden. De inschrijving sluit op 28 februari 2014.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Denise van Raak (coördinatie deelnemers). Zij is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 19.00 – 21.00 uur via telefoonnummer 06-5102 0808. Telefonisch aanmelden is helaas niet mogelijk. Bedrijven en chauffeurs kunnen contact opnemen met Jan Luijten (coördinatie bedrijven) via telefoonnummer 06-2260 2985.

De Stichting Truck Tour Tilburg is hoofdzakelijk aangewezen op steun van het bedrijfsleven en particulieren. Op dit moment is de Truck Tour Tilburg nog op zoek naar sponsoren. Met uw hulp hoopt de organisatie de zevenentwintigste Truck Tour Tilburg weer tot een groot succes te maken. Heeft u of uw organisatie interesse op sponsor te worden? Neem dan contact op met Truck Tour Tilburg via info@trucktourtilburg.nl